Το χρέος των 170.000 ευρώ στο Δημόσιο και το τηλεφώνημα που κλόνισε τον Μιχάλη Ασλάνη!
Designers

Το χρέος των 170.000 ευρώ στο Δημόσιο και το τηλεφώνημα που κλόνισε τον Μιχάλη Ασλάνη!

Ένας μεγάλος φόβος «στοίχειωσε» την καρδιά του Μιχάλη Ασλάνη, ένας φόβος που είχε γίνει σαράκι και του έτρωγε την ψυχή:

να βρεθεί με χειροπέδες στα χέρια, καθώς δυο μέρες πριν από τον θάνατό του τον έψαχναν οι αστυνομικοί για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης για χρέη στο Δημόσιο!
Το χρέος των 170.000 ευρώ προς το Δημόσιο ήταν φαίνεται αυτό που προκάλεσε τις μοιραίες εξελίξεις στη ζωή του ΜιχάληΑσλάνη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πίεση αυξήθηκε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», δυο ημέρες πριν το μοιραίο είχε ακόμη ένα τηλεφώνημα από τους αστυνομικούς που τον ενημέρωναν για το ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Εξαρχείων δεν εντόπισαν τον ίδιο τον σχεδιαστή και επικοινώνησαν με τους νομικούς συμβούλους του.

Ο σχεδιαστής είχε ξεκινήσει την αγωνιώδη προσπάθεια από τις αρχές Αυγούστου να βρει τα χρήματα που απαιτούνταν.

Δυστυχώς φαίνεται ότι παρά το γεγονός ότι έκανε τα πάντα για να βρει κάποια χρήματα, αυτό δεν στάθηκε δυνατό. Στις 10 Αυγούστου το ένταλμα σύλληψης που έφερε το όνομα του σχεδιαστή έφτασε στα γραφεία του αρμόδιου τμήματος της ΓΑΔΑ και αμέσως κινήθηκαν οι διαδικασίες για τη σύλληψή του. Ο Μιχάλης Ασλάνης άκουσε έντρομος τους νομικούς του συμβούλους να του λένε πως υπήρχε άμεσος κίνδυνος να συλληφθεί. Οι δικηγόροι του πήραν μια μικρή παράταση έως τα τέλη Αυγούστου έτσι ώστε ο σχεδιαστής να βρει τα χρήματα. Μάλιστα, έβγαλε στο σφυρί και την πολυτελή βίλα στη Μύκονο, αλλά δεν βρήκε αγοραστή.

Η πίεση αυξανόταν και ο σχεδιαστής δεν άντεξε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved