Βρεττάκος: «Στο Καζακστάν φοράει τουαλέτες μας η γυναίκα που έχει ταυτίσει το όνομά της με τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της χώρας»
Designers

Βρεττάκος: «Στο Καζακστάν φοράει τουαλέτες μας η γυναίκα που έχει ταυτίσει το όνομά της με τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της χώρας»

Η χρονιά που πέρασε ήταν άκρως δημιουργική για τον Βρεττό Βρεττάκο.

«Συνεργάστηκα με τα πιο hot ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής. Από την Ελένη Φουρέιρα έως την Κατερίνα Στικούδη. Μερικές μάλιστα από τις εμφανίσεις αυτές τράβηξαν τα φλας, καθώς ήταν περίεργες και μάλλον ασυνήθιστες. Όπως το φόρεμα που φόρεσε η Φουρέιρα στο κόκκινο χαλί των βραβείων Μad το οποίο είχε δύο μέτρα ουρά. Ήταν πολύ τιμητικό εξάλλου το γεγονός, αν και στο μιούζικαλ "Μερικοί το προτιμούν καυτό", όλα τα ρούχα σχεδιάστηκαν από την Ντένη Βαχλιώτη, ότι η Ζέτα Μακρυπούλια ζήτησε τα δικά της να βγουν από το δικό μου ατελιέ. Ομολογώ ότι οι εμφανίσεις που σχεδιάσαμε για την πανέμορφη Sugar ήταν ιδιαίτερες» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Πολύ ιδιαίτερα επίσης είναι και τα ρούχα υψηλής ραπτικής που επιλέγουν από τον οίκο του κυρίες της υψηλής κοινωνίας από τη Ρωσία, το Καζακστάν και τη Σαουδική Αραβία: «Στη Ρωσία μάς προτιμούν πολλά μοντέλα που τυγχάνουν σύζυγοι πάμπλουτων Ρώσων μεγιστάνων. Στο Καζακστάν επίσης φοράει τουαλέτες μας η γυναίκα που έχει ταυτίσει το όνομά της με τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της χώρας. Στα δικά της luxury καταλύματα φιλοξενούνται από πρόεδροι ∆ημοκρατίας μέχρι αρχηγοί κρατών».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved