Βρεττός Βρεττάκος: Η συνεργασία του με την Μπιγιονσέ και την Λόπεζ
Designers

Βρεττός Βρεττάκος: Η συνεργασία του με την Μπιγιονσέ και την Λόπεζ

Η πρώτη ξένη σούπερ σταρ που εμπιστεύτηκε τον Βρεττό Βρεττάκο ήταν η Μπιγιονσέ.

Στην περσινή της παγκόσμια περιοδεία φόρεσε δύο φόρμες του Βρεττού Βρεττάκου. «Η επαφή έγινε μέσω του στυλίστα που επιλέγει ρούχα για λογαριασμό της. Μας τηλεφώνησαν μετά από παρουσίαση της δουλειάς μου στη Ρωσία. Είναι εκπληκτικό πόσο ψάχνουν αυτοί οι άνθρωποι ακόμη και στην τελευταία γωνία της Γης για να ανακαλύψουν κάτι ιδιαίτερο, αυτό που θα κάνει τη διαφορά. Το ένα από τα δύο ρούχα δεν άρεσε απλώς στην Μπιγιονσέ αλλά κυριολεκτικά το ερωτεύτηκε. Πρόκειται για μια μαύρη φόρμα, η οποία έχει πάνω της ραμμένα 300.000 κρύσταλλα Swarovski, ένα ρούχο- κόσμημα, όπως σωστά το χαρακτήρισαν πολλοί. Αρχικά η Μπιγιονσέ επρόκειτο να το φορέσει στα βραβεία Grammy, αλλά τελικά το κράτησε για την παγκόσμια περιοδεία της. Μάλιστα, ταυτίστηκε τόσο με το συγκεκριμένο ρούχο ώστε το προτίμησε για να απαθανατιστεί ως κέρινο ομοίωμα στο Μουσείο της Μαντάμ Τισό» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Ο Έλληνας σχεδιαστής δεν θα ξεχάσει την ημέρα που συναντήθηκε για πρόβα με τη σούπερ σταρ της ποπ: «Βρεθήκαμε στο Λονδίνο. Με εντυπωσίασαν η ομορφιά, το καλλίγραμμο σώμα και η απλότητά της. Μου ζήτησε να πιούμε μαζί έναν καφέ στη σουίτα του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Με κολάκευε το γεγονός ότι ήξερε τα πάντα γύρω από τη δουλειά μου και μου ζήτησε να αναλάβω όλες τις επίσημες εμφανίσεις που θα πραγματοποιούσε τις επόμενες σεζόν».
«Οι ξένοι δεν βλέπουν τη φίρμα αλλά το προϊόν», παρατηρεί ο Βρεττός Βρεττάκος, υπογραμμίζοντας ότι «αυτό κάνει τα πράγματα πολύ πιο αξιοκρατικά. Με τη Λόπεζ βρεθήκαμε πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη, ενώ ξανασυναντηθήκαμε για μια τελική πρόβα στο ξενοδοχείο "Four Seasons" του Λονδίνου. Την ημέρα εκείνη εισέπραξα το πιο ωραίο κομπλιμέντο, καθώς η JLo μού είπε ότι τα ρούχα μου δεν παραπέμπουν σε νέο σχεδιαστή, αντιθέτως διαθέτουν φαντασία και δυνατό σχεδιασμό, γι' αυτό και θα μπορούσαν να βγαίνουν από τους καθιερωμένους οίκους της παγκόσμιας μόδας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved