Λάκης Γαβαλάς: Εξομολογήθηκε πώς αποφάσισε να σχεδιάσει ρούχα για σκύλους
Designers

Λάκης Γαβαλάς: Εξομολογήθηκε πώς αποφάσισε να σχεδιάσει ρούχα για σκύλους

Ο Λάκης Γαβαλάς το τελευταίο διάστημα σχεδιάζει ρούχα για σκύλους και σε συνέντευξή του αναφέρθηκε σε αυτό το επιχειρηματικό του εγχείρημα.

Πώς προέκυψε η ιδέα να ασχοληθείς με το dog couture;

«Λόγω της μεγάλης μοναξιάς και όλου αυτού του μαύρου πράγματος που έζησα στη φυλακή, αλλά και μετά, και αφού ήμουν ανέκαθεν φιλόζωος -στη βίλα μου είχα πολλά σκυλιά- τώρα που μεταφέρθηκα σε ένα μικρό διαμέρισμα αποφάσισα να πάρω ένα μικρό σκύλο. Γι' αυτό επέλεξα ένα yorkshire terrier, το οποίο παίρνω πάντα μαζί μου. Είναι πανέξυπνος και κάθε φορά που του έβαζα ένα φουλαράκι, ένα αλυσιδάκι, ένα μπλουζάκι, αυτός καθόταν και χαιρόταν. Κι' είπα να το κάνω ιδέα και να το εξελίξω. Οπότε το προχώρησα, ώστε και άλλοι φιλόζωοι και ιδιοκτήτες να μπορούν να ντύσουν τα σκυλάκια τους. Εδώ όμως, θέλω να σημειώσω ότι δεν θέλω να ακούσω από υποτιθέμενους «ζωόφιλους» ή από κάποιους άλλους, ότι αυτό έχει να κάνει με κακοποίηση ή ταλαιπωρία των ζώων! Τους πρόλαβα και σου ξεκαθαρίζω ότι είναι ενήμερος ο κυνοφιλικός όμιλος».

Είναι κακοποίηση να βάλεις ένα φουλαράκι στον σκύλο σου, όταν δεν ενοχλείται ή δεν πονάει;

«Όχι, δεν ξέρω! Μπορεί να βγουν και να πουν διάφορα... Επειδή έχω βάψει και καμιά τούφα στον σκύλο μου, μπορεί να το θεωρήσουν κακό. Αυτοί, λοιπόν, ας μαζέψουν όλα τα αδέσποτα, ας τα σώσουν από το δρόμο -πράγμα που εγώ κάνω- και μετά ας μιλήσουν. Για μένα όλα τα τετράποδα είναι ψυχές και τα λατρεύω. Ανέκαθεν είχα υπέροχη σχέση με τα ζώα. Οι άνθρωποι μπορεί να στο χαλάσουν. Όχι τα ζώα».

Γιατί ένας σκύλος να έχει «στιλ» και αισθητική, θα μπορούσε να ρωτήσει κάποιος;

«Ο σκύλος υποτίθεται ότι είναι πιστός φίλος -τη σειρά μου τη λέω ".lak 4.4 feet"- αλλά οι γάτες, δύσκολα κάθονται να τις ντύσεις. Είναι πιο ανεξάρτητες και αυτοκαθαρίζονται. Γι' αυτό ήθελα να ασχοληθώ με τα σκυλιά. Έχουμε ωραία λουράκια, μπλουζάκια, αξεσουάρ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved