DSquared2: «Οι DSquared2 είναι η ένωση των προσωπικοτήτων μας »
Designers

DSquared2: «Οι DSquared2 είναι η ένωση των προσωπικοτήτων μας »

Πώς είναι η μεταξύ τους σχέση;

«Μεγαλώσαμε μαζί και είμαστε οι καλύτεροι φίλοι από τότε που μπορούμε να θυμηθούμε τους εαυτούς μας. Το να είσαι δίδυμος με τον άλλο δημιουργεί έναν ακόμη δυνατότερο δεσμό από το να ήσουν απλώς αδερφός. Ανέκαθεν είχαμε ισχυρό δέσιμο μεταξύ μας και μοιραζόμασταν το ίδιο πάθος για τη μόδα» τόνισαν στο Hello.
-Πιστεύετε στη δύναμη ανάμεσα στα δίδυμα αδέρφια;
«Σαφώς! Είμαστε ένα αχτύπητο δίδυμο από το ξεκίνημα μας. Ανέκαθεν μοιραζόμασταν τα πάντα και είμαστε κάτι παραπάνω από αδέρφια. Το να έχεις έναν δίδυμο αδερφό είναι κάτι πολύ μοναδικό και ανεκτίμητο. Δεν αισθάνεσαι ποτέ μοναξιά γιατί έχεις πάντα κάποιον στο πλευρό σου!»
-Έχετε σκεφτεί ποτέ να χωρίσετε επαγγελματικά τις ζωές σας;
«Ποτέ! Δεν μπορούμε ούτε καν να φανταστούμε κάτι τέτοιο! Οι DSquared2 δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα εάν δεν είχαμε ο ένας τον άλλο. Είναι ωραίο που πριν γίνουμε συνέταιροι ήμασταν πολύ καλοί φίλοι και κάναμε τα πάντα μαζί. Οι DSquared2 είναι η ένωση των προσωπικοτήτων μας. Είναι μια μονάδα που αφορά δύο δημιουργικές δυνάμεις που εργάζονται μαζί, όπως και στα μαθηματικά! Μπορείς να πετύχεις μόνο μία φορά στη ζωή σου, οπότε σκεφτήκαμε κάτι που θα μας αντιπροσώπευε, δύο σε ένα. Δεν ήμασταν ποτέ μονάδα και δεν μπορούμε να σκεφτούμε τον ένα χωρίς τον άλλο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved