Mi-Ro: «Γιατί να προβάλλουμε τους εαυτούς μας ενώ η δουλειά μας είναι να φαίνονται τα ρούχα;»
Designers

Mi-Ro: «Γιατί να προβάλλουμε τους εαυτούς μας ενώ η δουλειά μας είναι να φαίνονται τα ρούχα;»

Στην Ελλάδα έχουν φτιάξει όνομα και έχουν καθιερωθεί. Από διεθνή καριέρα πώς τα πάνε οι Mi-Ro;

«Διεθνή καριέρα δεν σημαίνει να φορέσει ρούχο σου μια celebrity του εξωτερικού. Σημαίνει να υπάρχει showroom και press office σε σημεία πώλησης. Δεν είναι κακό να ντύσεις μια celebrity. Αλλά δεν γίνεσαι και Mary Katrantzou. Εμείς ξεκινήσαμε με την εβδομάδα υψηλής ραπτικής στην Ρώμη αλλά δεν είπαμε ότι κάνουμε διεθνή καριέρα. Είμαστε στην Ελλάδα και παλεύουμε με την κρίση, Στο ξεκίνημά της μάλιστα ήταν πολύ δύσκολο να προμηθευτούμε ακόμη και τις πρώτες ύλες. Παρακάτω δεν μπορεί να πάει. Το ζήσαμε το πιο κάτω. Στο ατελιέ μας στη Λέκκα ανοίγαμε μόνο μία ημέρα την εβδομάδα λόγω των επεισοδίων» τόνισαν στο Πρώτο Θέμα.
Νιώθουν άραγε οι ίδιοι επώνυμοι; «Ακόμη και σήμερα μας ρωτούν ποιος είναι ο Γιάννης και ποιος ο Δημήτρης. Το πιστεύεις ότι έρχονται καινούριες πελάτισσες και όταν παρουσιαζόμαστε μας ρωτούν πού είναι ο σχεδιαστής;
Μερικοί πιστεύουν ότι το Μi-Rο είναι ένα πρόσωπο. Το όνομά μας ακούγεται, το όνομα Μί-Ro εννοούμε. Εμείς μπορεί να μην είμαστε αναγνωρίσιμα πρόσωπα, αλλά αυτό δεν είναι και το νόημα; Γιατί να προβάλλουμε τους εαυτούς μας ενώ η δουλειά μας είναι να φαίνονται τα ρούχα;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved