Η στυλιστική «εμμονή» της συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα με Ισπανική φίρμα ρούχων
EXCLUSIVE

Η στυλιστική «εμμονή» της συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα με Ισπανική φίρμα ρούχων

Πραγματικά την καταλαβαίνουμε. Αν μια εταιρία ρούχων εκφράζει απόλυτα το στιλ σου σίγουρα προτιμάς να ψωνίζεις τα ρούχα της.

Και η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα και πλέον Πρώτη Κυρία της χώρας Μπέτυ (Περιστέρα) Μπαζιάνα υποστηρίζει απόλυτα το hippie και λίγο Boho Chic στιλ στις δημόσιες εμφανίσεις της. Όπως πολλές γυναίκες της ηλικίας της, της φιλοσοφίας και της απλότητάς της.
Η Περιστέρα εδώ και αρκετά χρόνια έχει βρει στην Ισπανική φίρμα ρούχων Desigual αυτό ακριβώς που την εκφράζει και της αρέσει και δεν την αλλάζει με τίποτα. Σχεδόν όλες οι επίσημες εμφανίσεις που έχει κάνει στο πλευρό του νυν Πρωθυπουργού και συντρόφου της ζωής της Αλέξη Τσίπρα είναι ντυμένη με φορέματα της συγκεκριμένης εταιρίας. Που δεν είναι ακριβά. Τουλάχιστον αν τα αγοράσει κανείς από την Ισπανία ή μέσω internet.

Ο μέσος όρος της τιμής ενός φορέματος είναι γύρω στα 70 Ευρώ. Ενώ τα πιο ακριβά κομμάτια της εκάστοτε συλλογής της φίρμας που τα τελευταία χρόνια κάνει θραύση σε ολόκληρο τον κόσμο είναι τα παλτά που η τιμή τους φτάνει περίπου στα 150 Ευρώ. Αυτή είναι και η φιλοσοφία της Ισπανικής εταιρίας με έδρα τη Βαρκελώνη ( μια πόλη που έχει μαγαζιά Desigual σχεδόν σε κάθε γωνία). Να φτιάχνει ρούχα εντελώς διαφορετικά από τα συνηθισμένα σε προσιτές τιμές για τις γυναίκες, τους άντρες και τα παιδιά που θέλουν να διαφέρουν.

Έτσι ξεκίνησε όταν ιδρύθηκε το 1983 από τον 20χρονο Ελβετό Thomas Meyer και πλέον θεωρείται μια μεγάλη δύναμη στον χώρο του ενδύματος. Πολλά χρώματα, ιδιαίτερα σχέδια, patchwork και ασυμμετρίες που κάνουν τα κομμάτια της εταιρίας αν και μαζικής παραγωγής, ιδιαίτερα. Δεν είναι τυχαίο που πλέον τη φίρμα διαφημίζει το σούπερ model Adriana Lima!

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY