Γαβαλάς: «Θα δουλέψω στον Δήμο για να αποδείξουν αυτοί που κυβερνούν ότι είναι ηλίθιοι»
Designers

Γαβαλάς: «Θα δουλέψω στον Δήμο για να αποδείξουν αυτοί που κυβερνούν ότι είναι ηλίθιοι»

Ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξή του μίλησε για τις δικαστικές εκκρεμότητες που έχει ακόμα και για την κοινωνική εργασία που θα προσφέρει στον Δήμο Αθηναίων.

Οι δικαστικές σου εκκρεμότητες έχουν λήξει;

«Όχι ακόμη. Υπάρχει μια διακοπή, λόγω πληθώρας υποθέσεων. Είμαστε στο πηγαινέλα. Ευτυχώς, έχω τέλεια συνολάκια για να χρησιμοποιήσω! Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και οι δικαστές έχουν βαρεθεί να με βλέπουν. Λένε “πάλι εδώ σε έφεραν” . Με κατηγόρησαν για μαύρο χρήμα . Εγώ ξέρω πως μαύρο ήταν μόνο το δέρμα μου, κι όχι από σολάριουμ, αλλά από τον ήλιο, γιατί ήμουν πλούσιος και πήγαινα σε εξωτικά μέρη και μαύριζα. Πήγαινα στη Σαρδηνία με τον Μπερλουσκόνι και στο Σεν Τροπέ, όπου έβλεπα και τον Ψινάκη με σκάφος εκεί. Ξεχώριζε από μακριά. Το σίγουρο είναι ότι ο Γαβαλάς είναι ενεργός. Έχω ανοίξει ξανά τα LAK με τον Όμιλο Μαλλιώρας, διδάσκω στη σχολή και συζητάω με τρία κανάλια για εκπομπή μόδας, που θέλω να γίνει με τον δικό μου τρόπο, όχι στερεότυπη».

Ισχύει ότι θα εργαστείς στον Δήμο Αθηναίων;

«Θα πάω κάποια στιγμή να κάνω κοινωνική υπηρεσία. Δεν θα καθαρίζω δρόμους, είναι σίγουρο, θα δουλεύω για να διευθετήσω τα οικονομικά μου ζητήματα. Μπορώ να τα αποπληρώσω όλα με τα ακίνητά μου, αλλά η γραφειοκρατία είναι τεράστια και, ενώ έχω περιουσία πάνω από 150 εκατομμύρια, θα πρέπει να πάω στον Δήμο για να αποδείξουν αυτοί που κυβερνούν ότι είναι ηλίθιοι. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να πληρώσω τα χρέη μου, αντιθέτως ήθελα να παράγω έσοδα στη χώρα μου. Αυτοί όμως ήθελαν να εξασφαλίσουν για τον εαυτό τους λιμουζίνες και την Ηρώδου Αττικού».

Έχασες φίλους μετά τη φυλακή;

«Έχασα και με έχασαν. Καμιά φορά το μυαλό μας είναι κιμωλία, μαυροπίνακας και σφουγγάρι ταυτόχρονα. Αυτό έκανα κι εγώ. Επειδή μιλούσα και με άλλους φυλακισμένοι , κατάλαβα ότι συμβαίνει συχνά να μπλοκάρουν οι άνθρωποι στα δύσκολα του άλλου. Δεν θέλουν να σε δουν στην πίκρα σου ή στο λούκι που τραβάς, θέλουν να σε βλέπουν όπως σε ξέρουν. Πιστεύω ότι όσοι εξαφανίστηκαν, το έκαναν για να μην αισθανθώ εγώ χάλια που με βλέπουν έτσι. Παρόλο που τότε ένιωθα μια χαρά. Είχα χάσει και τρία κιλά, στυλάκι ήμουν. Γενικά δεν θέλω τη λύπηση κανενός, ούτε τώρα θέλω να με βοηθούν από λύπηση, επειδή δεν έχω χρήματα να ζήσω. Είμαι υποτιθέμενος celebrity και θα μπορούσα να επωφεληθώ από πολλά, αλλά δεν το κάνω».

Μου δίνεις την εντύπωση μοναχικού ατόμου. Έχεις συντροφιά;

«Υπάρχει παρέα. Έκανα καινούριοι φίλους μετά τη φυλακή που έχουν άλλα ενδιαφέροντα πέρα από τη μόδα. Κι αυτοί έφεραν κι άλλους και γίναμε περισσότεροι. Ανακάλυψα ότι μία μπίρα κάνει κακό μεν, αλλά σε κάνει να ρεύεσαι, κι αυτό είναι μέσα στη φύση. Εμένα οι παλιοί μου φίλοι, οι λουσάτοι, δεν ρεύονταν ποτέ», δήλωσε στο περιοδικό «οκ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved