Απόστολος Μητρόπουλος: Η σχέση του με την Σπυροπούλου
Designers

Απόστολος Μητρόπουλος: Η σχέση του με την Σπυροπούλου

Σε γενικές γραμμές ο Απόστολος Μητρόπουλος αποφεύγει να εμφανίζεται σε εκπομπές, παρόλο που έχει φίλους σε όλες, με εξαίρεση αυτήν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, με την οποία έχει μια ιδιαίτερη σχέση.

«Τη γνώρισα μέσα από κοινές παρέες και είχα εντυπωσιαστεί από την ομορφιά και το χιούμορ της. Είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα που έχουν βγει στο γυαλί. Είναι σοβαρή, ντύνεται τέλεια, βάφεται και χτενίζεται ωραία χωρίς να είναι προκλητική και το κυριότερο ,είναι πως δεν ασχολείται καθόλου με το κουτσομπολιό. Είναι η μόνη που απέχει από το αγαπημένο σπορ όλων των εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση. Πηγαίνω με χαρά, όχι από υποχρέωση» τόνισε στο People.
Δεκαπέντε χρόνια μετά κάνοντας έναν απολογισμό, πιστεύει πως διαφέρει από τους υπόλοιπους σχεδιαστές; «Σημασία έχει να με "φοράει" όχι μόνο μια κυρία που ζει στο παλάτι με τα εκατομμύρια της, αλλά ένα αγόρι ή ένα κορίτσι που κυκλοφορεί στο δρόμο, από το πρωί έως το βράδυ, χωρίς πολλά λεφτά και το ευχαριστιέται. Επίσης, δεν κάνω νυφικά. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου και σε αυτό διαφέρω από άλλους σχεδιαστές. Δεν με αφορούν. Σχεδιάζω μόνος μου όλα τα prints και έχω και το δικό μου λογότυπο, τη "Minnie in heels" που φιγουράρει παντού. Είναι τόσο ωραίο να πηγαίνω μια βόλτα και να βλέπω στην πόλη άτομα με το σήμα κατατεθέν μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved