Η Δάφνη Βαλέντε αποχαιρετά τη μητέρα της με ένα ποστ στο Facebook που συγκινεί
Designers

Η Δάφνη Βαλέντε αποχαιρετά τη μητέρα της με ένα ποστ στο Facebook που συγκινεί

«Έφυγε από τη ζωή η μαμά της Δάφνης Βαλέντε. Η ίδια πριν λίγες μέρες δε γιόρτασε τα γενέθλιά της μιας και η μανούλα της ήταν βαριά άρρωστη και δυστυχώς κατέληξε.

Με ένα ποστ στο facebook αποχαιρετά τη μαμά της και συγκινεί:
«Με την καρδιά μου σπασμένη σε χίλια κομμάτια, σου εύχομαι καλό ταξίδι Μανούλα!
Δεν έχω λόγια να εκφράσω το πόσο πολύ σ’αγαπάω και το πόσο αφάνταστα θα μου λείψεις. Με παρηγορεί το γεγονός ότι δεν υπέφερες και μέχρι το τέλος δεν έχασες την αισιοδοξία, το χιούμορ και την δύναμη σου. Θα προσπαθήσω κι εγώ να είμαι αισιόδοξη και δυνατή, αν και με φοβάμαι!
Δεν νομίζω ότι θα φορέσω μαύρα γιατί δεν νιώθω την συμβατική υποχρέωση να το κάνω, άλλωστε τα μαύρα ήταν στο παρελθόν η στολή του πένθους, ενώ τώρα είναι η στολή της μόδας και ξέρω ότι σε στεναχωρούσε που από τα 14 φορούσα σχεδόν πάντα μαύρα.
Η στάση σου στη ζωή ήταν πάντα αντισυμβατική , πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα. Τίποτα στο σπίτι μας δεν ήταν κοινότυπο, από την διακόσμηση, τα φαγητά που μαγείρευες, τα ρούχα και τα παιχνίδια που μου έφερνες, τις μουσικές που ακούγαμε, τα πάρτι μας, όλα είχαν το μαγικό άγγιγμα των χεριών σου που μεταμόρφωνε τα αδιάφορα πράγματα σε πραγματικά καλλιτεχνήματα.
Σ’ευχαριστώ τόσο πολύ γιατί αυτή η παρακαταθήκη σου, με οδήγησε να γίνω μία αντισυμβατική σχεδιάστρια!
Με βοηθάει να πιστεύω ότι εκεί που πας, θα είσαι απαλλαγμένη από το βάρος των ποδιών σου που σε βασάνιζε μια ζωή και θα χορεύεις ανάλαφρα στους ήχους του Tchaikovsky που τόσο αγαπούσες. Ξέρω ακόμα ότι θα είσαι πάντα δίπλα μου, στις χαρές και στις λύπες γιατί ο ψυχικός μας δεσμός ήταν τόσο δυνατός που ένιωθε η μία το πρόβλημα της άλλης ακόμα κι αν βρισκόμασταν σε διαφορετικές ηπείρους.
Κρατάω στ’αυτιά μου τον χαρακτηριστικό ήχο του γέλιου σου που θα μείνει αξέχαστο σε όσους σε γνώριζαν γιατί ήταν ένα γέλιο γάργαρο, τρελό, κοριτσίστικο, ατελείωτο!
Η κηδεία έγινε σήμερα σε πολύ στενό κύκλο.
Θα σας παρακαλέσω μόνο αν θέλετε να της στείλετε την ευχή:
Να είναι γελαστό το ταξίδι σου Ιωάννα!
Στη φωτογραφία από κάποιο πάρτυ γενεθλίων μου, η μαμά μου Ιωάννα Ισιδωροπούλου, ο αγαπημένος φίλος Μιχάλης Ασλάνης και εγώ»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved