Designers

Giorgio Armani: Μας ξεναγεί στο «παλάτι» του

Πώς είναι να ζει σ' αυτό το σπίτι; Τι απαντά για το παλάτι του ο Giorgio Armani;

«Νιώθω σαν να βρίσκομαι σε όνειρο. Η ουραίου είναι εκπληκτική! Αυτό το σπίτι είναι το καταφύγιο μου, το μέρος όπου μπορώ να απαλλάσσομαι εν μέρει από το έντονο lifestyle και να απολαμβάνω τη μοναδικότητα του απερίσπαστος. Πότε το αγοράσατε; Σχεδόν τυχαία, στα τέλη της δεκαετίας του '80. Έψαχνα να βρω ένα σπίτι και είχα κάνει αρκετά ταξίδια εκείνο τον καιρό στην εξοχή, κοντά στην Παβία, μέχρι που επισκέφτηκα την περιοχή και είδα αυτό το καταπληκτικό σπίτι. Δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν απορούσα ν' αντισταθώ στην πρόκληση να το ανακαλύψω και να το μεταμορφώσω στο παλάτι των ονείρων μου» τόνισε στο Hello.

-Επενδύσατε πολλά στην ανακατασκευή του;

«Κράτησα την αρχική δομή του σπιτιού, τα πατώματα και τα μάρμαρα, αλλά φυσικά το έκανα πιο κατοικήσιμο και ζεστό. Πρόσθεσα τζάκια, μεγάλους καναπέδες και όμορφα ξύλινα τραπέζια, που δημιούργησαν ζεστές γωνιές τις οποίες απολαμβάνω.»

-Τι είναι αυτό που αγαπάτε περισσότερο απ' όλα σ' αυτό το σπίτι;

«Το ότι βρίσκεται τόσο κοντά στη ζωντάνια του Μιλάνου, αλλά παράλληλα μου προσφέρει την πολυτέλεια να απομονωθώ από την πολύβουη καθημερινότητα μου. Επίσης, η διαμονή μου σ' αυτό το κτήμα με γυρνάει σε παλαιότερες εποχές, πιο οικογενειακές και χαρούμενες.»

-Είναι αλήθεια ότι αυτό το σπίτι ήταν το αγαπημένο της μητέρας σας;

«Η μητέρα μου ήταν πάντα χαρούμενη όταν βρισκόταν στο Μπρόνι. Της άρεσε η άνεση και η ομορφιά που της πρόσφερε το μέρος, το φως της εξοχής και ο καλοκαιρινή ήλιος.»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved