Βασίλειος Κωστέτσος: «Στην Ελλάδα δεν υπήρξαν ποτέ top models»
Designers

Βασίλειος Κωστέτσος: «Στην Ελλάδα δεν υπήρξαν ποτέ top models»

Ο Βασίλειος Κωστέτσος στα 30 χρόνια καριέρας έχει κάνει πολύ μεγάλες συνεργασίες. Ποια η διαφορά μεταξύ Ελληνίδων και ξένων σταρ στην πασαρέλα;

«Κακά τα ψέματα, στην Ελλάδα δεν υπήρξαν ποτέ top models. Με εξαίρεση μια Έλενα Κουντουρά, όλεw οι άλλεw έκαναν περιορισμένα πράγματα στο εσωτερικό. Οι ξένες έχουν άλλον επαγγελματισμό και διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα. Οι ξένες είναι τόσο επαγγελματίες αλλά ταυτόχρονα και τόσο απλές. Σήμερα, τόσα χρόνια μετά, θα μου στείλουν ευχές στα γενέθλιά μου, ενώ μία στις τόσες θα έχουμε κάποια επαφή»

-Τι δεν θα ξεχάσεις ποτέ από τις μεταξύ σας επαφές;

«Τα τηγανητά αυγά που έφτιαχνα στην Κέιτ Μος και τη ευχαριστήρια επιστολή της Κάρλα Μπρούνι για το φόρεμα που της έστειλα όταν έγινε πρώτη κυρία στα Ηλύσια Πεδία. Είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή δυο φορές από τότε που βρέθηκε, λόγω του συζύγου της, στην πρώτη γραμμή της γαλλικής πολιτικής σκηνής.»

-Στα 30 χρόνια καριέρας ποια επιδείξεις δεν ξεχνάς;

«Όλες οι δουλειές είχαν κάτι ιδιαίτερο και επομένως τις θυμάμαι για συγκεκριμένο λόγο. Η πρώτη, όμω5, που έκανα με τη Λίντα Εβαντζελίστα είχε σίγουρα άλλη δύναμη για έναν πολύ απλό λόγο. Η Λίντα ήταν η αγαπημένη μου, κάτι σαν εφηβικός έρωτας, γι' αυτό και όταν κατάφερα να τη φέρω, ένιωσα ότι εκπληρώθηκε ένα μεγάλο όνειρο ζωής. Στο πάρτι που ακολούθησε έγινε ένα γλέντι τρικούβερτο, όπου παραβρέθηκαν οι Guns And Roses και η Ντονατέλα Βερσάτσε. Έμαθαν ότι η Λίντα ήταν στην Ελλάδα και ήρθαν να διασκεδάσουν μαζί μας. Το κέφι ήταν τέτοιο που ξαφνικά βρέθηκα να χορεύω έχοντας για παρτενέρ την κυρία Βερσάτσε!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved