Αντιμέτωπη με την Δικαιοσύνη η Burberry- Τι συμβαίνει;
Designers

Αντιμέτωπη με την Δικαιοσύνη η Burberry- Τι συμβαίνει;

Αντιμέτωπη με την Δικαιοσύνη θα βρεθεί η εταιρεία Burberry.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η εταιρεία χρησιμοποιεί παραπλανητικές τιμές στις ετικέτες των καταστημάτων outlet, ξεγελώντας έτσι τους καταναλωτές, οι οποίοι πιστεύουν ότι αγοράζουν ρούχα με μεγάλη έκπτωση.
Η εταιρία, σύμφωνα με το Business of Fashion, κατασκευάζει προϊόντα ειδικά για να τα προωθήσει μέσω των καταστημάτων outlet που διαθέτει, και κατηγορείται ότι παρουσιάζει με πρόθεση ψεύτικες πληροφορίες σχετικά με την αρχική τιμή των προϊόντων αυτών, με στόχο να κάνει τους πελάτες να πιστέψουν ότι τα εν λόγω προϊόντα βρίσκονταν στα κανονικά -μη εκπτωτικά- καταστήματά της προτού πάνε στα outlets.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας υποστήριξε ότι δεσμεύεται έναντι των πελατών της να έχει ξεκάθαρη και δίκαιη συμπεριφορά, και αυτό αφορά και την τιμολόγηση των προϊόντων της. Ο ίδιος εκπρόσωπος αρνήθηκε περαιτέρω σχολιασμό, καθώς δεν ήθελε να εξειδικεύσει αναφορικά με την προσφυγή.Τα καταστήματα outlet πωλούν συνήθως ρούχα και αξεσουάρ που περίσσεψαν τα προηγούμενα χρόνια στα μη εκπτωτικά καταστήματα, φυσικά σε τιμές χαμηλότερες από την αρχική. Ωστόσο πολλές εταιρίες επιλέγουν να λανσάρουν κολεξιόν σχεδιασμένες ειδικά για τα καταστήματα outlet που διαθέτουν.Πέρυσι η εταιρία Michael Kors είχε καταλήξει σε συμφωνία να πληρώσει 4.880.000 δολάρια για ανάλογη προσφυγή εναντίον της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved