Νίκος Αποστολόπουλος: Η δημιουργία του δικού του δικού του brand
Designers

Νίκος Αποστολόπουλος: Η δημιουργία του δικού του δικού του brand

Τη δεκαετία του 1980 ο Νίκος Αποστολόπουλος αναλαμβάνει υπεύθυνος στο κατάστημα «Renoma», απ' όπου προμηθεύεται κοστούμια όλη η υψηλή κοινωνία του Παρισιού, στη συνέχεια γίνεται διευθυντής του οίκου Jean Claude De Luca, για να καταλήξει στη δημιουργία του brand Nikos με εσώρουχα και πιτζάμες. 

«Δημιούργησα τον πρώτο οίκο που ασχολήθηκε με τον άνδρα απενοχοποιώντας το σώμα του. Απέδειξα ότι ακόμη και ένα εσώρουχο μπορεί να αποτελέσει μέρος της υψηλής ραπτικής» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Το ατελιέ που ανοίγει στο Μαρέ γνωρίζει επιτυχία, ακολουθούν κι άλλα καταστήματα στο Παρίσι και σύντομα γίνεται ο απόλυτος fashion designer underwear.

Εξω από τα καταστήματα του δημιουργείται συνωστισμός, ενώ προσωπικότητες όπως ο Ελτον Τζον, ο Αλεν Ντελόν, ο Πρινς, οΤζορτζ Μάικλ και ο Μπόι Τζορτζ γίνονται πελάτες του. «Ηταν μια πολύ ωραία εποχή με μεγάλη δημιουργικότητα και μια ζωή ξεχειλισμένη από πάρτυ, προσωπικότητες και χλιδή. Τα events που διοργάνωνα έχουν αφήσει εποχή. Διασκεδάζαμε σε δάση, ξενοδοχεία και μοδάτα clubs. Μια χρονιά είχα διοργανώσει πάρτυ σε κάποιο από τα πιο in στέκια με θέμα "Ρωσία" και ανάλογη διακόσμηση, με βότκες, μπάμπουσκες κ,τ.λ. Ολη η αφρόκρεμα της Γαλλίας ήταν παρούσα. Ζούσα όμορφα, σαν σε παραμύθι. Τη μια μέρα έτρωγα με τη διευθύντρια της γαλλικής Vogue ή τον Τζιανφράνκο Φέρε και την επομένη πετούσα για Νέα Υόρκη προκειμένου να δειπνήσω με τον εκδότη του GQ και να φωτογραφίσω τη νέα μου κολεξιόν με την Ιμάν, το μοντέλο που με ενέπνευσε όσο καμιά άλλη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved