Θοδωρής Τρανούλης: «Η Ειρήνη Σκλήβα ήταν η πιο γλυκιά κοπέλα που είχε περάσει από τα καλλιστεία»
Designers

Θοδωρής Τρανούλης: «Η Ειρήνη Σκλήβα ήταν η πιο γλυκιά κοπέλα που είχε περάσει από τα καλλιστεία»

Ο Θοδωρής Τρανούλης, ο μετρ που «αποθεώνει» τη θηλυκότητα σε κάθε ρούχο του, ανοίγει το εντυπωσιακό ατελιέ του στην Κηφισιά, το οποίο μοιάζει με χολιγουντιανό βεστιάριο, αλλά και το «βιβλίο» των αναμνήσεών του από τους διαγωνισμούς και τις υποψήφιες Σταρ και Μις, περιγράφοντας και ευτράπελα από εκείνες τις εποχές.

«Η Ειρήνη Σκλήβα ήταν η πιο γλυκιά κοπέλα που είχε περάσει από τα καλλιστεία. Οταν ήρθε με τη μητέρα της για να προβάρουμε τα ρούχα που θα έπαιρνε στο εξωτερικό, ήταν ένα κοριτσάκι σεμνό, γλυκό και απλό. Ευτυχήσαμε το 1996 να φέρει στην Ελλάδα τον τίτλο Μις Κόσμος, που της άξιζε» λέει σε καθημερινή εφημερίδα ο δημιουργός και αποκαλύπτει: «Είχαν γίνει πολλά απρόοπτα. Για να δείχνει "πριγκιπικό" το μπεζ φόρεμά της είχαμε φτιάξει από μέσα ένα μεγάλο φουρό. Η Ειρήνη το ξέχασε φεύγοντας και το στείλαμε τελευταία στιγμή με ταξί στο αεροδρόμιο».

Η είδηση πως η πανέμορφη Σταρ Ελλάς 1996 κατέκτησε τον κορυφαίο τίτλο του κόσμου βρήκε τον Θοδωρή Τρανούλη να τρώει με τη Βίκυ Μοσχολιού. Ηταν ο αείμνηστος Γιώργος Πρεβελάκης που ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στον συνεργάτη του. Οπως λέει ο σχεδιαστής των εστεμμένων, στο εξωτερικό δεν είναι μόνο η ομορφιά που μετράει. «Παίζει ρόλο η προσωπικότητα. Μέσα σε ένα μήνα οι υποψήφιες πρέπει να "αποκαλυφθούν" μέσα από δραστηριότητες. Για να φτάσει κάποια εκεί πρέπει να πιστεύει ότι είναι η καλύτερη. Αυτό έχουν στο μυαλό τους οι δώδεκα φιναλίστ, και πως επίσης κάποιες θα πάρουν στέμμα και κάποιες όχι. Το 2012 μια κοπέλα λιποθύμησε πάνω στη σκηνή την ώρα των ερωτήσεων από το άγχος. Φωνάξαμε έναν γιατρό και συνήλθε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved