Θοδωρής Τρανούλης: «Αν η εγγονή μου θέλει να ασχοληθεί με τη μόδα ως μοντέλο ή οτιδήποτε άλλο, θα…»
Designers

Θοδωρής Τρανούλης: «Αν η εγγονή μου θέλει να ασχοληθεί με τη μόδα ως μοντέλο ή οτιδήποτε άλλο, θα…»

Από τις πιο λαμπερές -και μεγάλης αξίας- δημιουργίες του Θοδωρή Τρανούλη ήταν το φόρεμα που είχε αποτυπωμένο πάνω του τον χάρτη του έναστρου ουρανού, το οποίο φόρεσε η Μις Ελλάς Ευγενία Λιμαντζάκη στα καλλιστεία «Μις Υφήλιος» το 1997.

«Όταν είπα στη μοδίστρα ότι έπρεπε να κεντήσει με χιλιάδες Swarovski τον χάρτη πάνω στο φουστάνι, παραλίγο να πάθει... εγκεφαλικό!» θυμάται ο κύριος Τρανούλης μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα και αποκαλύπτει πως αυτό είναι και το αγαπημένο της εγγονής του, της Μάρτζυ.

«Αν η εγγονή μου θέλει να ασχοληθεί με τη μόδα ως μοντέλο ή οτιδήποτε άλλο, θα της έλεγα πρώτα να πάρει στα χέρια της ένα πτυχίο, ώστε να εξασφαλίσει καλύτερα το μέλλον της» συμπληρώνει ο Θοδωρής Τρανούλης, που έχει πάντα στο πλευρό του τη σύζυγό του Μαρία, η οποία βάζει τη δική της σφραγίδα στο ατελιέ και showroom της οδού Ερμού. Οπως υποστηρίζει, η Μάρτζυ τού δείχνει τα σχέδια ρούχων που φτιάχνει προκειμένου εκείνος να της πει τη γνώμη του.

Ο δημιουργός εξομολογείται πως δεν υπήρξε ποτέ κοπέλα που δυσανασχέτησε με το φόρεμα που της έφτιαξε, καθώς εκείνος έραβε την κάθε δημιουργία ανάλογα με την προσωπικότητα της υποψήφιας. Ετσι το κορίτσι αναδείκνυε το ρούχο ακόμη περισσότερο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved