Απόστολος Μητρόπουλος: Η συνεργασία του με Ρουβά και Πάολα
Designers

Απόστολος Μητρόπουλος: Η συνεργασία του με Ρουβά και Πάολα

Για τις συνεργασίες του με τον Σάκη Ρουβά αλλά και την Πάολα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Απόστολος Μητρόπουλος.

«Οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις των μάνατζερ των Ρουβά και Ruiz, για να βρουν το τραγούδι που θα έλεγαν, είχαν κρατήσει πολύ καιρό. Η Nomi Ruiz μπορεί να μην ήταν τόσο γνωστή τότε στην Ελλάδα, όμως όλος ο πλανήτης χόρευε στους ρυθμούς του “White Horse”. Το σόου άνοιξε στην πασαρέλα η Δωροθέα Μερκούρη και δυστυχώς έγινε πρώτο θέμα για το λάθος λόγο, για το φιλί Ρουβά – Ruiz, ενώ η μόδα και η μουσική θα έπρεπε να γκρεμίζουν τις προκαταλήψεις» λέει ο Απόστολος στο People.


Επόμενη συμμετοχή σε σόου του στο Madwalk η Πάολα, την οποία δεν γνώριζε προσωπικά ούτε και είχαν ξανασυνεργαστεί. «Ναι, είχε ένα συγκεκριμένο και διαφορετικό στιλ. Αν και ο περισσότερος κόσμος τραγουδούσε τις επιτυχίες της, δεν ήταν ακόμα ευρέως αποδεκτή, παρόλο που σήμερα αποτελεί τη Νο1 λαϊκή τραγουδίστρια. Ήμουν επιφυλακτικός πριν από το πρώτο μας ραντεβού αλλά άλλαξα αμέσως γνώμη. Ήταν ευγενέστατη και μου φέρθηκε με μεγάλο σεβασμό ως άνθρωπο και σχεδιαστή. Επιθυμία της ήταν να φορέσει κάτι λευκό και να είναι ξυπόλυτη. Της έφτιαξα ένα ρούχο που ουσιαστικά ήταν ένα body με αποκαλυπτική πλάτη. Της ζήτησα μόνο να πει Ρίτα Σακελλαρίου, μια τραγουδίστρια που λατρεύω για την πανκ ζωή και τις επιλογές της, και συμφώνησε. Μαζί με τις Μέλιssεs διασκεύασαν και ερμήνευσαν μοναδικά το “Ένα τραγούδι πες μου ακόμα”» θυμάται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved