Designers

Αυτός είναι ο κολλητός και συγκάτοικος της Σωτηροπούλου

O Έντι Γαβριηλίδης και η Τόνια Σωτηροπούλου για ένα διάστημα ήταν εκτός από κολλητοί και συγκάτοικοι. 

«Τόσο η Τόνια όσο κι εγώ διαχειριζόμαστε τις δουλειές μας με πείσμα και ήθος. Θέλει πείσμα η καριέρα, πόσο μάλλον όταν ξεπερνάει τα ελληνικά σύνορα» τόνισε στο People.

Ακόμα και σήμερα, που το πρόγραμμα και των δυο είναι ασφυκτικό, βρίσκουν πάλι το χρόνο και τον τρόπο να περνούν μερικές μέρες μαζί στην Αθήνα ή στο Λονδίνο, ενώ αγαπά να τη συμβουλεύει για τη μόδα, αν και δεν το χρειάζεται, όπως λέει γελώντας.

«Η Τόνια είναι πανέμορφη από μόνη της και δεν χρειάζεται πολλά. Άλλωστε, στην προσωπική της ζωή φοράει κυρίως φόρμες και αθλητικά. Όμως μου αρέσει όταν τη βλέπω με ανδρόγυνο αυστηρό look, με καθαρές γραμμές και βαριά υφάσματα, που την κάνουν sexy. Όπως μου αρέσει με κάποιες διαφάνειες και στενές σιλουέτες, καθώς παραπέμπει στην πιο μοντέρνα εκδοχή της μεσογειακής γυναίκας».

Αν και λατρεύει την Ελλάδα, κάτι που αποτυπώνεται και στην τέχνη του, συνειδητοποιεί ότι θα δυσκολευτεί να γυρίσει πίσω και να ζήσει μόνιμα στη χώρα μας. «Είμαι βαθιά Έλληνας, είναι το πιο όμορφο οικόπεδο με την καλύτερη θέα και τον ομορφότερο ήλιο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να επιστρέψω, διότι η ζωή μου είναι στο εξωτερικό και το σπίτι μου στο Λονδίνο. Έχω πια φτιάξει την εταιρεία μου κι έχω εκεί τη βάση μου» λέει. Πάντα, όμως, καταφέρνει να ξεκλέβει λίγο χρόνο και να επιστρέφει στην Αθήνα και στα μέρη που του δίνουν έμπνευση. «Λατρεύω να κάνω βόλτες στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και να καταλήγω στο Μοναστηράκι χαζεύοντας τα παλιατζίδικα».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved