«Δύσκολη ημέρα η σημερινή. Τα γενέθλια της μαμάς μου χωρίς την παρουσία της»
Designers

«Δύσκολη ημέρα η σημερινή. Τα γενέθλια της μαμάς μου χωρίς την παρουσία της»

Η μητέρα της πριν κάμποσο καιρό «έφυγε» από τη ζωή, όμως εκείνη δεν την ξεχνά.

Χθες θα είχε τα γενέθλιά της, αν ζούσε και η Δάφνη Βαλέντε δημοσίευσε μια φωτογραφία της μητέρας της γράφοντας: «Καλημέρα! Δύσκολη ημέρα η σημερινή. Τα γενέθλια της μαμάς μου χωρίς την παρουσία της. Εύχομαι να είναι χαμογελαστή εκεί που είναι!».
Ενώ λίγο αργότερα έγραψε: «
Σημερα, στα γενέθλια της μητέρας μου, σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας κάποια απο τις τρελές αναμνήσεις μου που ξέρω ότι εκείνη θα γελούσε πολύ αν το μάθαινε.
Η μητέρα μου, μεγαλωμένη σε ένα αυστηρό, καθώς πρέπει, μεγαλοαστικό περιβάλλον, έκανε κάποια στιγμή την επανάσταση της και ανέπτυξε ένα ανήσυχο πνεύμα, ένα τρελό χιούμορ και έναν αντί συμβατικό χαρακτήρα. Έτσι το μεγάλωμα μου δίπλα της ήταν αντιφατικό, ξεκινώντας από την υπερβολικά αυστηρή ανατροφή και φτάνοντας στην απόλυτη ελευθερία! Όταν περνούσα την τρελή εφηβεία μου, είχαμε έναν γάτο τον Τομ με υπαρξιακά προβλήματα γιατί δεν άκουγε το όνομα του, παρά έτρεχε μόνο όταν η μαμά μου φώναζε Δάφνη. Κάποια στιγμή η μαμά μου βρήκε στο δρόμο ένα μικρό γατάκι που όταν ήρθε η στιγμή να το ονομάσουμε, εγώ πρότεινα το όνομα του να είναι Σεξ! Η μαμά μου αφού αρχικά σοκαρίστκε, στην πορεία το θεώρησε διασκεδαστικό και έτσι τα βράδυα έβγαινε στην βεράντα του σπιτιου μας στην Πλατεία Αιγύπτου και φώναζε Τοοοοοομμ Σεεεεεεεξξξξ, προς μεγάλη διασκέδαση της γειτονιάς! Κάποια στιγμή ο γατούλης ο Σεξ, την κοπάνησε από το ισόγειο διαμέρισμα και εξαφανίστηκε και ένα βράδυ η μαμά μου, σαν χαρακτήρας του Αλμοδόβαρ, μπήκε κρατώντας ένα καλάθι στο Πεδίο του Άρεως και άρχισε να φωνάζει Ψι ψι ψι ψι Σεεεεεξξξξ! Φαντάζεστε την χαρά ενός νεαρού που είδε μια καλοβαλμένη, σαραντάρα να ψάχνεται! Πλησίασε την μητέρα μου με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και της είπε με με νόημα "Καλησπέρα σας"! Η μαμά μου όταν αντιλήφθηκε τι αναστάτωση είχε προκαλέσει του είπε έξαλλη, "Φύγε, ψάχνω τον γάτο μου" και τον άδειασε, γυρνώντας σπίτι σκασμένη στα γέλια. Ο Σεξ δε, βρέθηκε μερικές ημέρες αργότερα.
Πρέπει να σας πω ότι αυτή η ιστορία, κυκλοφορούσε εκείνη την εποχή στους φιλικούς και όχι μόνο κύκλους σχεδόν σαν ανέκδοτο!
Εύχομαι να είσαι καλά μανούλα μου και να γελάς αγγαλιά με τα γατάκια σου!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved