Mad VMA 2016: Η Φουρέιρα, το φόρεμα αντιγραφή και το κράξιμο
Designers

Mad VMA 2016: Η Φουρέιρα, το φόρεμα αντιγραφή και το κράξιμο

Πολλά ακούστηκαν και ακόμα περισσότερα γράφτηκαν για το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ελένη Φουρέιρα στα MAD VMA 2016

Κυρίως για το αν φορούσε εσώρουχο ή όχι από κάτω, για το ατύχημα που είχε όταν φύσηξε αέρας και την επιλογή της που χαρακτηρίστηκε από κάποιους φτηνή και κακόγουστη.

Το θέμα όμως τελικά είναι άλλο. Όπως αποκάλυψε η ίδια η Ελένη Φουρέιρα το λευκό σατέν φόρεμα που διάλεξε το στιλιστικό team της για εκείνη στα φετινά Mad Video Μusic Awards ήταν μια δημιουργία της σχεδιάστριας Ourania Kay.

Αμ, δε! Βλέπετε το εν λόγω φόρεμα, ακριβώς ίδιο όμως λέμε, είχε φορέσει το 2012 το πασίγνωστο Top Model Anja Rubik σε Gala στην Metropolitan Opera στην Νέα Υόρκη και έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή Anthony Vaccarello.

Κοίτα να δεις μια σύμπτωση.... Τι; Δεν είναι σύμπτωση; Αποκλείεται να πήγε η Ελένη με το φόρεμα σε φωτογραφία και να ζήτησε να το αντιγράψουν. Μπορεί η σχεδιάστρια να είναι ακριβώς την ίδια έμπνευση. Τι; Δεν μπορεί;

O Βασίλειος Κωστέτσος πάντως ήδη έριξε χοντρό -πλην όμως δίκαιο- κράξιμο για αυτήν την εμφάνιση και έγραψε στο Facebook του:

"SUPERMODEL ANJA RUBIK 2012-ΦΟΥΡΕΪΡΑ 2016 Και Φυσικα Δεν Ηταν Η "Μόνη"...Σαυτα Τα Ελλαδιστάν Βραβεία Που Το Κακοραμμενο Τσιτακι...& Η Κόπια Έδωσε Ρέστα!..... Η Κρίση ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ειναι Απαγορευτική Για Τις Ελληνίδες Σταρ....Στο Να Φορούν Πλεον Ξένα Brands!...Με Original Σχέδια...& Εξυπηρετούν Τις Ελληνικές Κοπιες!Την Μια Πίσω Απο Την Αλλη....!Τυπου Υποστηρίζουμε Τα Ελληνικά Προϊόντα...(Κοπιες)....Δεν ξέρω ουτε με ενδιαφέρει ποίου κόπια Ειναι!Μου Ειναι Παντελώς Αδιάφορο!...Ουτε Σαφώς εχω κάτι με την Φουρεϊρα η οποία μου είναι κατα τα αλλα Πολυ συμπαθής!Άσχετα Βεβαια Αν Θαπρεπε Ναναι & Ποιο Ενημερωμένη Απο Τον "περίγυρο"Της Στο Τι...Φοράει!... Ομως Βρίσκω Τραγικό Οτι μια Ζωη Μοδα Δεν Θα Υπάρξει Στην Ελλάδα Γιατι Η Ξενομανία & Η Λατρεία Της Αντιγραφής Μονοπωλούν Σε ΟΛΟΥΣ Τους Τομείς!..Η Εποχή Του BURDA Ανήκει Στις Μαμάδες που Κάποτε Ανήγαγε Φιγουρίνια Να Αντιγράψουν Ξένη Μόδα Γιατι Δεν Υπήρχε Μόδα...Τωρα Ειμαστε Στο 2016!!!!!Ας Πάνε Στα Χωριά Τους Λοιπον ΟΛΟΙ Αυτοι Που Το Παίζουν Σχεδιαστές & Σχεδιάστριες & Ας Αφήσουν Αυτη Η Χώρα Να Παει Μπροστα!Ας Τους Χαίρονται!ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ANTHONY VACCARELLO ΤΟ ΞΕΡΕΙ....;Και Οπως ΕΙΠΑ...Αλλο Madonna....& Αλλο ΚουλάDonna"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved