Η Αλέσια Ρεάτο έγινε γέφυρα ομορφιάς ανάμεσα στην Ιταλία και την Ελλάδα
Designers

Η Αλέσια Ρεάτο έγινε γέφυρα ομορφιάς ανάμεσα στην Ιταλία και την Ελλάδα

Γέφυρα ομορφιάς ανάμεσα στην Ιταλία και την Ελλάδα έγινε η εκρηκτική Αλέσια Ρεάτο.

Η χυμώδης και σχεδόν αφόρητα σέξι Ιταλίδα τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καμπάνια της Axel για Ελλάδα και Ιταλία.


Πώς αποφάσισες να γίνεις η πρωταγωνίστρια στην καμπάνια μιας ελληνικής εταιρείας, όπως η Axel;
Καταρχάς πήγα στην έκθεση της Axel στο Μιλάνο και είδα τη συλλογή. Την ερωτεύτηκα αμέσως. Είναι κομψή, απλή, άνετη, ευκολοφόρετη, cool - απλά φανταστική. Επίσης, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Η αγαπημένη μου είναι το boho style. Μου αρέσουν όλα τα παπούτσια (έχω μανία με τα υποδήματα), τα κοσμήματα και γενικά όλα τα προϊόντα της Axel είναι φτιαγμένα για να κολακεύουν τη γυναίκα. Θα μπορούσα να πειραματίζομαι για ώρες με όλα αυτά. Προσωπικά, πάντως, κατά τη διάρκεια της ημέρας συνήθως φορώ έντονα χρώματα και σχέδια με ίσια παπούτσια. Το βράδυ προτιμώ ψηλά τακούνια και κομψά σύνολα.

Η φινέτσα και η φιλαρέσκεια είναι ταυτισμένες με την Ιταλίδα. Εσύ ασχολείσαι με τη μόδα;
Οταν ήμουν παιδί μού άρεσε να φορώ τα παπούτσια της γιαγιάς μου και το κραγιόν της - κρυφά εννοείται. Εβλεπα τηλεόραση και γοητευόμουν από τα όμορφα φορέματα και το μακιγιάζ. Ημουν μια μικρή κυρία. Τώρα είμαι γυναίκα, οπότε είναι λογικό να λατρεύω τη μόδα. Το στυλ είναι μέσα μας. Είναι η κίνηση, οι χειρονομίες, το χαμόγελό μας - ό,τι κάνουμε «υπογράφει» το στυλ μας. Το στυλ δεν εξαρτάται από το τι φοράς, την τσάντα ή τα παπούτσια. Είναι μέσα μας, είναι στην ψυχή μας.

Θεωρείς καλοντυμένες τις Ελληνίδες;
Οι Ελληνίδες μοιάζουν πολύ με τις Ιταλίδες ως προς τη μεσογειακή ομορφιά. Ολες οι γυναίκες που είχα γνωρίσει ήταν καλοντυμένες, αλλά μην ξεχνάτε ότι είχα δει μόνο τις γυναίκες της Axel. Τώρα που ήρθα στην Ελλάδα βλέπω ότι οι Ελληνίδες έχουν ωραίο στυλ.

Ποια είναι η άποψή σου γενικώς για τους Ελληνες;
Δεν σας ξέρω τόσο καλά. Μπορώ να πω ότι έχετε μια φυσικότητα και είσαστε συνδεδεμένοι με την κουλτούρα και τις παραδόσεις σας περισσότερο από άλλους λαούς.

Τι σου αρέσει στην Ελλάδα;
Το προηγούμενο καλοκαίρι ήμουν επί 15 μέρες στην Ελλάδα. Εκανα διακοπές με ένα ιστιοπλοϊκό μαζί με τους αγαπημένους μου φίλους και ήταν από τις πιο όμορφες διακοπές που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Σίγουρα οφείλεται στην παρέα, αλλά εξίσου σημαντική ήταν η απερίγραπτη ομορφιά των ελληνικών νησιών. Φύγαμε από την Αθήνα αρχές Αυγούστου και επισκεφθήκαμε πολλά ελληνικά νησιά, όπως Κύθνο, Σίφνο, Αντίπαρο, Αμοργό, Πάτμο και στο τέλος τη Μύκονο. Παντού ήταν καταπληκτικά. Πιστεύω ότι μπορείς να επισκέπτεσαι εκατό φορές την Ελλάδα και να μην τη χορταίνεις γιατί έχει τόσα υπέροχα νησιά να ανακαλύψεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved