Μοναδικά νυφικά με την υπογραφή της Θεοδώρας Προβοπούλου
Designers

Μοναδικά νυφικά με την υπογραφή της Θεοδώρας Προβοπούλου

Νυφικά με βαρύ όνομα, δια χειρός Προβοπούλου. Ο λόγος για την κόρη του Γιώργου Προβοπούλου, Θεοδώρα Προβοπούλου, τη σχεδιάστρια μόδας που είναι γνωστή και ως «Theia» η οποία πλέον έβγαλε και σειρά με νυφικά.

Οι δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή της είναι γνωστές για το μοναδικό στυλ τους. Τα φορέματα είναι θεατρικά και ρομαντικά και απευθύνονται σε νύφες που τους αρέσουν τα παραμύθια και θέλουν την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους να είναι ξεχωριστές. Η σχεδιάστρια δημιουργεί μάξι, μίνι και στράπλες νυφικά, σε σχέδια άκρως εντυπωσιακά, ενώ κάποιες φορές τολμά και το χρώμα.

Η «Theia», όπως αναφέρει η Secret, δημιούργησε το 2011 έναν παραμυθένιο χώρο σε ένα υπέροχο νεοκλασικό, στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για ένα πολιτιστικό κέντρο μόδας, όπου συμβαίνουν και «ανήσυχα» πράγματα... Συγκεκριμένα, εκεί, διοργανώνονται σεμινάρια μόδας, όμως αυτή τη φορά η Θεοδώρα Προβοπούλου ήθελε να πάει τα πράγματα ένα βήμα πιο πέρα, δημιουργώντας κάτι πιο ουσιαστικό, ώστε οι μαθητές της να έχουν την ευκαιρία να γίνουν καταξιωμένοι επαγγελματίες στο fashion design.

Φυσικά, στο πλευρό της είναι ο πατέρας της, ο οποίος μάλιστα έχει δώσει το «παρών» σε πολλές επιδείξεις μόδας. Ωστόσο, η Θεοδώρα, άνθρωπος χαμηλών τόνων, δεν έχει εκμεταλλευθεί ποτέ το βαρύ όνομα που κουβαλάει και κάνει τα πάντα με τις δικές της δυνάμεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved