Παπαδόγαμβρος: «Δεν είχα πει σε κανέναν ότι ντύνω τον Σάκη»
Designers

Παπαδόγαμβρος: «Δεν είχα πει σε κανέναν ότι ντύνω τον Σάκη»

Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος κατάφερε να κάνει τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη να φαίνεται τουλάχιστον 50 κιλά πιο αδύνατος στη γαμήλια τελετή του με το κοστούμι που του έραψε. 

«Ένας καλός ράφτης έχει μυστικά για να λεπταίνει τους άντρες» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Τα γαμπριάτικα κοστούμια τους έραψαν στο ατελιέ Παπαδόγαμβρος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο πιο πρόσφατος πελάτης του είναι ο Σάκης Ρουβάς, «Με τον Σάκη συνεργαζόμαστε πρώτη φορά. Είχε ακούσει για μένα, είχε δει τα ρούχα μου και με προσέγγισε. Μετράει να βλέπει ένας πελάτης τη δουλειά σου για να ξέρει τι θα περιμένει. Λόγω δικού μου φόρτου εργασίας-συμφωνήσαμε να κάνω την εμφάνιση της πρεμιέρας στο "X-Factor", της τελευταίας εκπομπής και ένα ακόμη ρούχο. Πήγε όμως τόσο καλά που τελικά φρόντισα όλες τις εμφανίσεις τον και έκανα τα ρούχα του καλοκαιρινού "Estate", τον έντυσα μάλιστα και στην εμφάνιση των Mad Video Music Awards. Κάθε πρώτη συνεργασία έχει ένα άγχος. Δεν κάνω ποτέ αντιγραφές ρούχων και θέλω τα δικά μου κοστούμια να είναι διαφορετικά. Ένιωσα πίεση, αλλά ο Σάκης με εμπιστεύτηκε απολύτως. Θυμάμαι να του λέω ότι θα του φορέσω ριγέ πουκάμισο με καρό σακάκι και κεραμιδί παντελόνι και δεν έφερε καμία αντίρρηση. Με ρώτησε μόνο αν είμαι σίγουρος. Του είπα να με εμπιστευτεί. Και-άρεσε πολύ το αποτέλεσμα. Στην πρεμιέρα του "The X-Factor" δεν είχα πει σε κανέναν ότι ντύνω τον Σάκη και πιστοί πελάτες αναγνώρισαν, το κοστούμι μου και μου έστελναν sms».

«Πλέον απευθύνεσαι σε έναν ενημερωμένο πελάτη. Έχει αλλάξει δραματικά ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο άντρας το ντύσιμο, φυσικά προς το καλύτερο. Και οι άνδρες ενημερώνονται από το instagram και δεν είναι ένα κοινό που μπορείς να κοροϊδέψεις. Το μάτι ενός καλού ράφτη είναι το πιο μεγάλο όπλο της αντρικής γκαρνταρόμπας. Μπορεί να έχεις ένα καλοραμμένο ρούχο χωρίς προσωπικότητα, αλλά αν βρεις τον κατάλληλο ράφτη να το απογειώσει. Πολλοί ράβονται σε μένα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, έκανα τα κοστούμια του Μουτσινά για το "YFSF". Πελάτης μου είναι και ο Γιάννης Λάτσιος. Το μυστικό δεν είναι απλώς να σε εμπιστευτούν οι άντρες, είναι ότι οι γυναίκες τους ξέρουν ότι θα κάνω καλή δουλειά. Τους λένε "αν πας στον Γιώργο, θα σε ντύσει καλά". Το έχω κερδίσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved