Ρίο 2016: Όταν οι οίκοι μόδας ντύνουν τους αθλητές
Designers

Ρίο 2016: Όταν οι οίκοι μόδας ντύνουν τους αθλητές

Η ανάθεση των στολών της ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για τις τελετές έναρξης και λήξης  στον Ralph Lauren δεν εξέπληξε κανέναν, καθώς είναι η πέμπτη φορά στη σειρά.

Η ανάθεση των στολών της ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για τις τελετές έναρξης και λήξης  στον Ralph Lauren δεν εξέπληξε κανέναν, καθώς είναι η πέμπτη φορά στη σειρά. Το στυλ του, καθαρά αμερικανικό, καθωσπρεπίστικο και κολεγιακό, αποτελεί εγγύηση για μια αξιοπρεπή, αλλά όχι και αξιομνημόνευτη εμφάνιση. Τις αθλητικές εμφανίσεις της ομάδας έχει αναλάβει ο αμερικανικός κολοσσός αθλητικών ειδών Nike.

Το στυλ του, καθαρά αμερικανικό, καθωσπρεπίστικο και κολεγιακό, αποτελεί εγγύηση για μια αξιοπρεπή, αλλά όχι και αξιομνημόνευτη εμφάνιση. Τις αθλητικές εμφανίσεις της ομάδας έχει αναλάβει ο αμερικανικός κολοσσός αθλητικών ειδών Nike.

Με Stella McCartney – Adidas οι βρετανοί: Το ίδιο αναμενόμενη ήταν και η ανάληψη του σχεδιασμού των στολών της ομάδας του Ηνωμένου Βασιλείου από τη Βρετανίδα Stella McCartney και την Adidas μια επιχειρηματική σύμπραξη η οποία τα τελευταία χρόνια αποτελεί άξιο εκπρόσωπο της τάσης athleisure και εκτός των ολυμπιακών γηπέδων.

Σταθερά Armani για την Ιταλία; Αναμενόμενη ήταν η επιστράτευση από την ιταλική ομάδα για μία ακόμη φορά του Georgio Armani ο οποίος φέτος εμπιστεύτηκε τη σιγουριά του απόλυτου μαύρου, που μπορεί σε μια δεξίωση να χάνεται ανάμεσα σε δεκάδες άλλα μαύρα (φορέματα, τουαλέτες, σακάκια), στο γήπεδο όμως είναι τόσο ασυνήθιστο όσο και τα ψηλοτάκουνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved