Νίκος Αποστολόπουλος: Τα χρήματα, η μόδα και η αυτοκτονία
Designers

Νίκος Αποστολόπουλος: Τα χρήματα, η μόδα και η αυτοκτονία

Ο Νίκος Αποστολόπουλος έχει αυτοχαρακτηριστεί ως εγωκεντρικό άτομο και λάτρης του παιχνιδιού της γοητείας. Θεωρεί πως όσοι σχετίζονται με κάποια μορφή τέχνης και δημιουργίας, τους επιτρέπεται να έχουν «εκκεντρικά» στοιχεία στον χαρακτήρα τους; 

«Εκκεντρικός ήμουν πάντα. Από μικρό παιδί είχα το προσωπικό μου στυλ. Τα ρούχα μου και ιδιαίτερα οι σκέψεις μου, προσέδιδαν έναν [ διαφορετικό άνθρωπο κι' αυτό " φαίνεται από τις αποφάσεις και τις επιλογές μου. Ωστόσο είχα τον τρόπο να διαχειρίζομαι το ότι ήμουν διαφορετικός, περίεργος για κάποιους, αυτό δε σημαίνει όμως ότι επέτρεψα να συμπεριφερθώ ανάρμοστα και αυθαίρετα απέναντι στους άλλους, αγνοώντας τους» τόνισε στο Prestige.

-Ποια είναι η σχέση σας με το χρήμα;

«Δεν μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετική η σχέση μου με το χρήμα, παλιότερα με απασχολούσε περισσότερο γιατί τα οικονομικά της επιχείρησης μου τα διαχειρίζονταν οικονομικοί διευθυντές πλέον αυτό το έχω αναλάβει εγώ και είναι πολύ καλύτερα όλα.»

-Ποια ήταν τα συναισθήματα σας όταν συνειδητοποιήσατε ότι όλο αυτό το οικοδόμημα που είχατε φτιάξει γκρεμίστηκε;

«Ναι το έχω ζήσει δύο φορές αυτό. Δεν είναι εύκολο να χάνεις τα πάντα και να πεις συνεχίζω. Δυσκολεύτηκα να σταθώ στα πόδια μου αλλά τα κατάφερα και σήμερα αισθάνομαι χαρούμενος γι' αυτό.»

-Σκεφτήκατε ποτέ λόγω προβλημάτων να βάλετε τέλος στη ζωή σας;

«Ναι το είχα σκεφτεί, υπάρχει και η άλλη πλευρά που δραματοποιούμε πολύ εύκολα κάποια πράγματα. Σε όλο αυτό ήταν κοντά μου και με απέτρεψαν η γυναίκα μου και οι φίλοι μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved