Έτοιμη η φθινοπωρινή κολεξιόν της Μαρέβας Μητσοτάκη
Designers

Έτοιμη η φθινοπωρινή κολεξιόν της Μαρέβας Μητσοτάκη

Έτοιμη είναι η φθινοπωρινή κολεξιόν της Μαρέβας Γκραμπόφσκι και της Δήμητρας Κολουτούρα.

Η νέα συλλογή είναι εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία και σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία η φύση είναι ιερή και δεν χρειάζεται καμία αλλαγή. Κάθε φυτό δέντρο ζώο και όλα τα στοιχεία της φύσης νερό αέρας χώμα, είναι ιερά. Σύμφωνα με ένα μύθο η Γαία ήταν η προσωποποίηση της γης και ήταν η θεά που γέννησε την γη και δημιούργησε τη φύση με πανέμορφα τοπία εντυπωσιακό ουρανό και εκπληκτική θάλασσα. Η συλλογή χρησιμοποιεί ως έμπνευση το ρομαντικό νατουραλισμό που κάποιος μπορεί να ανακαλύψει ή να δει από μια εναέρια όψη της Ελλάδας.

Οι ατελείωτοι λόφοι, τα γραφικά δρομάκια και η αρχαίοι ελληνικοί ναοί μοιάζουν σαν ένα έργο τέχνης από την αρχαιότητα και προκαλούν δημιουργία συναισθημάτων που πηγάζουν από τον πολιτισμό μας. Αυτή η αρμονία του φυσικού κόσμου είναι μια εμπειρία αισθητική που παίρνουμε από την εναέρια οπτική γωνία. Η αυστηρότητα του βαθύ μπλε το βάθος του πράσινου του δάσους και η ένταση που έχει το χρώμα του πηλού είναι τρεις αποχρώσεις που χαρακτηρίζουν την αυθεντικότητα του περιβάλλοντος .

Η επιχειρηματική πρόταση της Μ. Γκραμπόφσκι και της συνεταίρου της, marketeer, Δ. Κολοτούρα (ή Μ. Χανδακά), ονομάζεται «Zeus+Dione Concept Store» (δηλαδή «Δίας και Διώνη», που στη μυθολογία ήταν οι γονείς της Αφροδίτης, της θεάς του έρωτα και της ομορφιάς).

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved