Το νέο γούρι του Οίκου ZOLOTAS για το 2017
Designers

Το νέο γούρι του Οίκου ZOLOTAS για το 2017

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ο Οίκος ZOLOTAS είχε την χαρά να παρουσιάσει το νέο γούρι για το 2017 στο κεντρικό του κατάστημα της Πανεπιστημίου, την CALYPSO.

Εμπνευσμένο από του Ομήρου την Οδύσσεια, ο Οίκος δημιουργεί και καθιερώνει για ακόμα μία χρονιά ένα μοναδικό γούρι, στολισμένο με τα κύματα του πελάγους και το καλό άστρο της Καλυψούς. Ο αστερισμός προστάτευσε τον Οδυσσέα για 17 ολόκληρες μέρες, ώσπου αυτός να αντικρύσει, επιτέλους, τις φιλόξενες ακτές του νησιού των Φαιάκων.

Η CALYPSO συμβολίζει το εσωτερικό ταξίδι του κάθε ανθρώπου που καθοδηγείται από τη διαίσθησή του και με επιμονή, αποφασιστικότητα και δυνατή θέληση ξεπερνά όλα τα εμπόδια. Το 2017, η CALYPSO είναι ο αστερισμός στο προσωπικό ταξίδι κάθε ανθρώπου για το νέο έτος!

Ο Οίκος διατηρεί και φέτος το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα αφιερώνοντας τη συλλεκτική αυτή συλλογή σε έναν κοινωνικό σκοπό. Το 2017, η CALYPSO έχει ως στόχο να συνδράμει ουσιαστικά στην ενίσχυση του αξιέπαινου φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ και να στηρίξει τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, αφιερώνοντας μέρος των πωλήσεών της προς όφελος του σκοπού αυτού.

Στην παρουσίαση της νέας συλλογής CALYPSO παρευρέθηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΕΠΑΠ, εκπρόσωποι των ελληνικών ΜΜΕ αλλά και φίλοι του Οίκου με κοινό σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού αυτού σκοπού.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved