Ποιος Έλληνας σχεδιαστής άνοιξε… κατάστημα στην Ζυρίχη;
Designers

Ποιος Έλληνας σχεδιαστής άνοιξε… κατάστημα στην Ζυρίχη;

Ελληνικό «άρωμα» έχει πια η Ζυρίχη χάρη στο κατάστημα του Έλληνα σχεδιαστή, που δεσπόζει στολισμένο στην καλύτερη γειτονιά!

Ο Μάκης Τσέλιος, που τον Σεπτέμβριο λειτούργησε το κατάστημα του, ταξίδεψε στην Ελβετία πριν από λίγες ημέρες για να επιμεληθεί τον υπέροχο στολισμό. Ο Τσέλιος έχει επιλέξει και γιορτινή κόκκινη τουαλέτα για τη βιτρίνα, ενώ κόκκινες είναι και οι μπάλες! Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τον σχεδιαστή, που είναι πολύ χαρούμενος νια το βήμα του αυτό: «Ο κόσμος το βλέπει πολύ, αρέσει πολύ, είναι στη Ζυρίχη, σε κεντρικό δρόμο, με τα μεγαλύτερα κέντρα ομορφιάς, σε πολύ καλή γειτονιά».

Όσο για τη διακόσμηση του ατελιέ, ο ίδιος λέει στη Freddo: «Είναι σαν γαλλική μπουτίκ στη Ζυρίχη. Χθες μάλιστα κάναμε και κοκτέιλ πάρτι για τα Χριστούγεννα. Ήρθαν άνθρωποι απ’ όλα τα μέρη, οι Ελβετοί το έχουν αγκαλιάσει», εξηγεί.

Μέσα στην κρίση, ενώ χιλιάδες μαγαζιά έχουν βάλει λουκέτο, πώς ο Μάκης Τσέλιος κάνει ένα τόσο μεγάλο βήμα στη Ζυρίχη; «Θα σου πω ότι είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό το άνοιγμα, να πατήσω το πόδι μου σε μια τέτοια χώρα, τόσο σημαντική». Όσο για το μυστικό της επιτυχίας του, λέει: «Εγώ λειτουργώ με τα πρότυπα του εξωτερικού, έχω πληροφόρηση απ" έξω. Γι' αυτό και έκανα συνεργασίες με βιομηχανίες στη χώρα μου, ανεβάζοντας την ποιότητα και έχοντας χαμηλές τιμές. Πρόβλεψα νωρίτερα εξάγοντας την υψηλή ραπτική και στην Ελλάδα να έχω prêt a porter και casual σειρές», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved