Λουκία: «Ακόμη αγαπιόμαστε με τον πρώην άντρα μου»
Designers

Λουκία: «Ακόμη αγαπιόμαστε με τον πρώην άντρα μου»

Για τον έρωτα, τις φιλίες στη ζωή της αλλά και για τη σχέση της με την Κάτια Δανδουλάκη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Λουκία

Τον έρωτα τον ζήσατε;
«Είμαι χορτασμένη ερωτικά. Με ερωτεύτηκαν, ερωτεύτηκα, με απέρριψαν, απέρριψα. Είχα δύο πάρα πολύ καλές σχέσεις. Εκανα έναν γάμο. Αλλά νομίζω κανείς άνδρας δεν μπορεί να αντέξει μια γυναίκα που δουλεύει τόσο έντονα και γυρίζει το βράδυ κουρασμένη. Ημουν όμως τυχερή, ο πρώην άνδρας μου, ο Γιάννης Κούκης, είναι ένας εξαιρετικά καλλιεργημένος άνθρωπος. Καθηγητής αρχιτεκτονικής, μου άνοιξε άλλους δρόμους. Με έμαθε να ακούω μουσική και να καταλαβαίνω γιατί μου αρέσει. Στο τέλος, όμως, η δουλειά μου κούρασε και εκείνον και εμένα. Εκείνος ήταν πολιταξιδευτής, εγώ δεν μπορούσα να τον ακολουθήσω. Ακόμη αγαπιόμαστε. Και μολονότι είμαστε σε διάσταση αυτή τη στιγμή, τον φιλοξενώ στο σπίτι μου».

Ο έρωτας μπορεί να διαρκέσει για πάντα;
«Υπάρχει αρχή, μέση και τέλος. Είναι θνησιγενής».

Άρα ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον;
«Οχι, δεν είναι, και θα ήταν και περίεργο να είναι. Γιατί να είναι; Οταν χώρισα με τον Γιάννη εκείνος βρήκε μια άλλη γυναίκα να τον συνοδεύει στα ταξίδια του. Μου έκανε εντύπωση. Στεναχωρήθηκα. Λέω: "Για κοίτα, ο δικός μου ο Γιάννης με μια άλλη γυναίκα". Μετά, όμως, κατάλαβα ότι έτσι έπρεπε να γίνει. Aυτό ήταν το φυσιολογικό».

Στις φιλίες επενδύσατε;
«Πολύ. Οι φίλοι μου είναι όλη μου η περιουσία. Εχω ένστικτο με τους ανθρώπους. Μόνο μια-δυο φορές απογοητεύτηκα».

Η Κάτια Δανδουλάκη τι είναι για εσάς;
«Η Κάτια είναι η αδελφή που δεν μου έδωσε ο Θεός. Αυτό νομίζω τα λέει όλα», εξομολογείται η ίδια στο vimagazino.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved