Έλληνας σχεδιάζει τα δώρα του πρίγκιπα Γεώργιου
Designers

Έλληνας σχεδιάζει τα δώρα του πρίγκιπα Γεώργιου

Είναι ένας από τους γνωστότερους κοσμηματοποιούς στη Βρετανία και είναι... Έλληνας.

Η ιστορία του έχει γίνει γνωστή στο παρελθόν, αλλά οι δημιουργίες του ήρθαν πάλι στην επικαιρότητα με αφορμή ένα δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», που θεωρεί ότι τα κοσμήματα του είναι το ιδανικότερο δώρο για τα παιδιά του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Ο λόγος για τον Πάτρικ Μαύρο τον επιτυχημένο επιχειρηματία, που, όπως προδίδει και το επίθετο του, είναι ελληνικής καταγωγής. Ο κ. Μαύρος ασχολείται κυρίως με τα άγρια ζώα. Ερευνά τη ζωή στην Αφρική και δημιουργεί ασημένια και χρυσά κοσμήματα που απεικονίζουν κατά βάση ζώα της ζούγκλας.

Οι δημιουργίες του, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Secret έχουν εντυπωσιάσει τον William και τη σύζυγο του, Kate Middleton, οι οποίοι έχουν και στο παρελθόν επισημάνει την αγάπη που έχουν για την Αφρική και την άγρια φύση.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ένας από τους στενότερους φίλους του πριγκιπικού ζεύγους αγόρασε ως δώρο για τη γέννηση του γιου τους, πρίγκιπα Γεώργιου, μια ασημένια φιγούρα αφρικανικού ζώου, με το ζευγάρι να ενθουσιάζεται μόλις αντίκρισε το κομψοτέχνημα. Το δώρο αυτό ήταν από τον ελληνικής καταγωγής σχεδιαστή Πάτρικ Μαύρο, ο οποίος έχει καταστήματα στο Λονδίνο, τη Ζιμπάμπουε και τον Μαυρίκιο.

Η δούκισσα τον ανακάλυψε όταν σχεδίαζε κοσμήματα και αγόρασε σκουλαρίκια σε σχήμα κροκόδειλου αξίας 70 λιρών, άλλα αξίας 150 λιρών και ένα μενταγιόν με ελέφαντα αξίας 250 λιρών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved