Εντοπίστηκε νεκρός και σε κατάσταση σήψης, στο σπίτι του πασίγνωστος Έλληνας σχεδιαστής μόδας
Designers

Εντοπίστηκε νεκρός και σε κατάσταση σήψης, στο σπίτι του πασίγνωστος Έλληνας σχεδιαστής μόδας

Σοκάρει η είδηση του θανάτου του. Εντοπίστηκε νεκρός και σε κατάσταση σήψης, στο σπίτι του ο πασίγνωστος Έλληνας σχεδιαστής μόδας.

Ο λόγος για τον Λούη Γεράρδο. O πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας με διεθνή καριέρα, αλλά άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, εντοπίστηκε νεκρός και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στο σπίτι του, στην πλατεία Βικτωρίας, στο κέντρο της Αθήνας.

Το εξαιρετικά περίεργο είναι ότι ο διάσημος σχεδιαστής, παρά το γεγονός ότι έντυνε τη μισή Ελλάδα και κάποτε το ελληνικό θέατρο αλλά και πασίγνωστες προσωπικότητες του εξωτερικού, δεν αναζητήθηκε εδώ και περίπου 30-35 μέρες από κανέναν. Βρέθηκε μπρούμυτα, στο κρεβάτι του, γυμνός.

Ο Λούης Γεράρδος μεσουράνησε τη δεκαετία του ’80. Προσωπικός στυλίστας και ενδυματολόγος της Μιμής Ντενίση δημιούργησε τα κοστούμια σε πολλές θεατρικές παραστάσεις της.

Ηταν στη σειρά των Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών (μεταξύ άλλων Vivienne Westwood, Yohji Yamamoto, Yves Saint Laurent, Λουκία, Παρθένης, Τσεκλένης, Λούης Γεράρδος, Ντίμης Κρίτσας, Τζέημς Γαλανός κ.α). Είχε κάνει και εξώφυλλο στο Elegance με ρούχα Λούης Γεράρδος από την Σίντυ Κρόφορντ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved