«Υπάρχει τρόπος για κάποιον που κάνει χρήση αλκοόλ και ουσιών να ξεφύγει από αυτά»
Designers

«Υπάρχει τρόπος για κάποιον που κάνει χρήση αλκοόλ και ουσιών να ξεφύγει από αυτά»

Έχει μιλήσει πολλές φορές για την μάχη του με τα ναρκωτικά και εξηγεί γιατί το έχει κάνει. 

Είχατε μια πολυτάραχη ζωή...

«Ε, αν δεν είναι πολυτάραχη η ζωή, αξίζει; Αν και δεν το εύχομαι σε κανέναν να έχει τόσο πολυτάραχη ζωή, δεν χρειαζόταν, αλλά ναι...»

Μιλάτε πάντοτε ανοιχτά για τη μάχη σας με τα ναρκωτικά...

«Ο μόνος λόγος που το κάνω και το λέω είναι γιατί πιστεύω ότι ο καθένας που έχει περάσει από τον Γολγοθά των ναρκωτικών και της χρήσης τους και μπορεί να πει με τα λόγια και να δείξει με τις πράξεις του ότι αυτό είναι κάτι που αντιμετωπίζεται, είναι καλό να το κάνει, γιατί μπορεί να επηρεάσει έστω και έναν άνθρωπο. Όπως τυχαίνει πολλές φορές είτε μέσω της τηλεόρασης είτε μιας συνέντευξης είτε μέσω facebook, να λάβω κάποιο ουσιαστικό μήνυμα και κάποιος άνθρωπος να με βρει και να του μεταφέρω αυτό που έχω κερδίσει και να το κερδίσει κι αυτός. Είναι ο μόνος λόγος που μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Είμαι σε μια δουλειά που μπορεί να μιλά από μόνη της. Δεν έχω κάποιον άλλο λόγο, πέραν μιας βαθιάς εσωτερικής ανάγκης να μεταφέρω αυτή την ευλογία που μου έχει δοθεί και να πω ότι υπάρχει τρόπος για κάποιον που κάνει χρήση αλκοόλ και ουσιών να ξεφύγει από αυτά. Γιατί ξέρω πώς είναι αυτό το απύθμενο σκοτάδι που μπορούν να βρεθούν η ψυχή και το μυαλό, το έχω ζήσει. Νομίζεις ότι αυτό είναι και δεν γίνεται κάτι άλλο. Οπότε αν κάποιος από το απόλυτο σκοτάδι βρεθεί στο φως είναι καλό να το βγάζει στην επιφάνεια και να βοηθά κάποιον άλλο. Είναι μια δική μου εσωτερική ανάγκη»

Είναι όμορφο και ακομπλεξάριστο. Κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί, «έχω αυτό το ατελιέ, έρχονται οι κυρίες, αλλά δεν θα ήθελαν να συνδεθούν με ένα πιο σκοτεινό παρελθόν»...

«Όχι δεν με ενδιαφέρει, υπάρχει ουσία πίσω από αυτό. Το τι πιστεύει κάποιος για μένα είναι δική του δουλειά, δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει. Έχω κάνει αρκετή δουλειά με τον εαυτό μου ώστε να ξέρω και ποιος είμαι σήμερα και για ποιον λόγο κάνω κάποια πράγματα» δήλωσε στην Real ο Βασίλης Ζούλιας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved