Ανθεκτικός στην κρίση ο οίκος  Kathy Heyndels
Designers

Ανθεκτικός στην κρίση ο οίκος Kathy Heyndels

H Kathy Heyndels ίδρυσε το πρώτο της ατελιέ στις Βρυξέλλες το 1956, σχεδιάζοντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής και νυφικά.

Το 1983 επέστρεψε στη γενέτειρα της, την Αθήνα, όπου και άνοιξε το ατελιέ της στο Κολωνάκι

Ο γιος της, Γιάννης Τόγκος, άρχισε να αναλαμβάνει δράση στον οίκο από τις αρχές του 1989. Ο οίκος πώς καταφέρνει να «κρατά γερά» μέσα στην κρίση; «Είμαστε Survivors. Με νύχια και με δόντια. Δεν είναι εύκολο. Οι δυσκολίες είναι ατελείωτες, γιατί πλέον έχουμε εποχιακή δουλειά. Δουλεύουμε μόνο την καλοκαιρινή σεζόν, αλλά πρέπει να έχουμε και άτομα όλο τον χρόνο μαζί μας, για να μπορούμε να στηριχθούμε στην ποιότητα της εργασίας τους. Δύσκολη εξίσωση αυτή», παραδέχεται και εξηγεί πως κάνουν ό,τι μπορούν για να ικανοποιούν τις πελάτισσες τους που μένουν πιστές στις ξεχωριστές δημιουργίες τους

«Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε χαμηλώσει πολύ το κέρδος μας προς όφελος του καταναλωτή. Έχουν πέσει 50% οι τιμές, όμως η ποιότητα είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Ο κόσμος ζητάει πολύ καλή ποιότητα, πολύ καλή ραφή και όλα αυτά στη χαμηλότερη δυνατή τιμή», λέει ο ίδιος στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved