Έλληνας σχεδιαστής γλίτωσε από θαύμα στο Λονδίνο- Παραλίγο να έπεφτε σε γκρεμό
Designers

Έλληνας σχεδιαστής γλίτωσε από θαύμα στο Λονδίνο- Παραλίγο να έπεφτε σε γκρεμό

Ο Τάσος Τρανούλης ταξίδεψε στο Λονδίνο για να δώσει το παρών στα πρώτα βραβεία «Greek International Women Awards» όπου η αδελφή του Αθηνά ήταν υποψήφια.

Φεύγοντας από το Λονδίνο ο Τάσος Τρανούλης, η αδελφή του Αθηνά, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη και η αντιπρόεδρος Εύη Μωραϊτίδου είχαν Άγιο, αφού το βαν που επέβαιναν με προορισμό το αεροδρόμιο, συγκρούστηκε με άλλο όχημα και παραλίγο να πέσει στον γκρεμό ενός επαρχιακού δρόμου της Βρετανίας, μια και ο κύριος δρόμος προς τον αερολιμένα είχε κλείσει από τα χιόνια.

Αφορμή για το ταξίδι τους στην Αγγλία -ευτυχώς, δεν κατέληξε σε τραγωδία- ήταν η υποψηφιότητα της Αθηνάς Τρανούλη στα «Greek International Women Awards» που δόθηκαν το Σάββατο στο Βρετανικό Μουσείο, στον τομέα «Fashion». Η σχεδιάστρια του οίκου Τρανούλη εμφανίστηκε με ένα ρούχο από τη συλλογή Athena by Tranoulis και κέρδισε τις εντυπώσεις. «Είναι εικαστικό κομμάτι, μέρος της συλλογής “Take Me Home”, και συμβόλιζε τη θεά Αθηνά» αναφέρει στην «Espresso».

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια ήταν μία από τις πέντε που έφτασαν στην τελική ευθεία και τις οποίες ψήφισε ο κόσμος διαδικτυακά. Τη βραδιά παρουσίασαν η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και ο Αλέξης Κωστάλας, ενώ ένας εκ των κριτών ήταν ο Λάκης Γαβαλάς. Ακολούθησε δεξίωση με ζωντανή ορχήστρα και dj τον Αυγουστίνο Γαλιάσο.

Νωρίτερα, το πρωί του Σαββάτου, η Αθηνά Τρανούλη, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη και η αντιπρόεδρος Εύη Μωραϊτίδου φόρεσαν ρούχα από τη συλλογή «Take Me Home» και περιηγήθηκαν στο Βρετανικό Μουσείο, κάνοντας τη δική τους διαμαρτυρία για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved