Ο John Galliano τ' αλλάζει για τον Χίτλερ
Designers

Ο John Galliano τ' αλλάζει για τον Χίτλερ

Θέλει να επιστρέψει και αλλάζει τα όσα είπε. 

«Είπα ό,τι είπα, αλλά δεν το εννοούσα» είπε στο περιοδικό της «Wall Street Journal», «WSJ Magazine» και συνέχισε: «Εξακολουθώ να εξιλεώνομαι. Κάποιοι με συγχώρησαν, κάποιοι δεν θα με συγχωρήσουν ποτέ, αλλά αυτό είναι κάτι με το οποίο πρέπει να ζω» είπε σχετικά με τη διαβόητη φράση και τα αντισημιτικά σχόλια που έκανε υπό την επήρεια αλκοόλ το 2011.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις, ο Γκαλιάνο, που είχε αναλάβει διευθυντής δημιουργικού στον Dior τη δεκαετία του 1990 και σχεδίασε το ένδυμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα για το Dior Met Gala μετά τον χωρισμό της από τον Κάρολο το 1996, έπεσε σε δυσμένεια. Μερικούς μήνες αργότερα, λίγο πριν από το Show Φθινόπωρο - Χειμώνας του 2012, απολύθηκε.

Τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στο προσκήνιο, φιλοδοξώντας να αφήσει τη δική του σφραγίδα στον οίκο Margiela. Ο σχεδιαστής ανακοίνωσε ότι αυτόν τον καιρό ετοιμάζει το Show Φθινόπωρο - Χειμώνας 2018 για τον Margiela. «Η ανάκαμψη είναι ένα καταληκτικό ταξίδι, διότι σου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία ζωής και αναγεννιέσαι δημιουργικά» δήλωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved