«Όταν εγώ έφερνα τα top models από το εξωτερικό, κάποιοι δεν γνώριζαν  τι σημαίνει η λέξη "πατρόν"»
Designers

«Όταν εγώ έφερνα τα top models από το εξωτερικό, κάποιοι δεν γνώριζαν τι σημαίνει η λέξη "πατρόν"»

Χορτάτος από επιτυχίες καριέρα και δόξα, ο Βασίλειος Κωστέτσος κάνει μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν και θυμάται όλες τις επιτυχίες του, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει τι είναι αυτό που τον δυσαρεστεί

«Τι να ζηλέψω από τους συναδέλφους μου; Όταν εγώ έφερνα τα top models από το εξωτερικό, κάποιοι δεν γνώριζαν τι σημαίνει η λέξη "πατρόν". Τα σόου μου, τα οποία στοίχιζαν περί τα 250 εκατ. δραχμές, δημιουργούσαν συνωστισμό και γινόταν θέμα στα μεγάλα περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τότε όλοι οι προβολείς ήταν στραμμένοι πάνω μου. Σταμάτησα τις υπερπαραγωγές κάποια χρόνια πριν από την κρίση. Βγήκαν ο Zara και τα άλλα καταστήματα μόδας χαμηλού κόστους σκοτώνοντας ουσιαστικά την haute couture.

Δεν θέλησα να κάνω υψηλή ραπτική της φτήνιας με έκπτωση στη δημιουργία, ούτε και στις τιμές και έτσι βγήκε μπροστά η αδελφή μου Πόλα με εξαιρετικές σειρές pret-a-porter. Η κρίση διέλυσε ισορροπίες και τους αποτρέλανε όλους. Κυκλοφορεί η κοσμική κυρία στην Κανάρη με σακουλάρες Gucci, Dior ή Prada και παραπονιέται τα βράδια στις συνεστιάσεις γιατί δεν πάει καλά η ελληνική οικονομία. Πού; Στην Κανάρη, όπου τα καταστήματα δίνουν αγώνα για να βγάλουν κέρδη και να πληρώσουν το ενοίκιο με πιάνουν τα νεύρα μου», λέει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved