Μπόσνιακ και Ανδριτσοπούλου ένωσαν τις δυνάμεις τους
Designers

Μπόσνιακ και Ανδριτσοπούλου ένωσαν τις δυνάμεις τους

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται μέσω της εταιρείας της με τον σχεδιασμό κοσμημάτων και μας εντυπωσιάζει κάθε φορά με τις δημιουργίες της και την πρωτοτυπία των σχεδίων της.

Το ταλέντο της ήταν αυτό που έκανε την Υβόννη Μπόσνιακ να την ξεχωρίσει και να συνεργαστεί μαζί της.

«Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και μου έγινε η πρόταση για συνεργασία με την Υβόννη Μπόσνιακ, η χαρά μου ήταν μεγάλη, γιατί, για να βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα, πρέπει πρώτα από όλα να θαυμάζεις τη δουλειά του άλλου. Έτσι λοιπόν η Υβόννη με υποδέχτηκε στο showroom της στη Γλυφάδα, σε έναν υπέροχο και minimal χώρο, όπως είναι το στυλ που τη χαρακτηρίζει. Αυτό που θέλω να πω με σιγουριά είναι ότι, αφού τη γνώρισα, δεν τη θαυμάζω πια μόνο για το αποτέλεσμα της δουλειάς της, αλλά και για τον χαρακτήρα της. Είναι τελειομανής και τελικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Μου ζητήθηκε, λοιπόν, να δημιουργήσω τα δερμάτινα accessories που στόλιζαν τα ρούχα και αυτά ήταν τα γάντια, οι ζώνες και το body jewellery για το ΜadWalk2018», εξηγεί η Άντζυ Ανδριτσοπούλου στο Secret.

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, ενώ οι δύο γυναίκες μετά την επιτυχημένη «συνύπαρξη» των ιδεών τους στην πασαρέλα ετοιμάζουν νέα συνεργασία για τον επόμενο χειμώνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved