Μάκης Τσέλιος: Τι νέο ετοιμάζει;
Designers

Μάκης Τσέλιος: Τι νέο ετοιμάζει;

Ο Μάκης Τσέλιος δεν σταματά ποτέ να δουλεύει και να δημιουργεί. Τι ετοιμάζει αυτόν τον καιρό ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας;

«Μια σειρά από εσώρουχα. Έχω πέντε συνεργασίες αυτόν τον καιρό, με βαπτιστικά, με αντρικά και γυναικεία ρούχα. Στο ατελιέ δημιουργώ τις κολεξιόν μου, που είναι τα βραδινά ρούχα μου, αυτό είναι το μεράκι μου. Σε λίγο θα είναι ξανά στην αγορά τα αντρικά με σμόκιν και γαμπριάτικα. Χρόνια σχεδιάζω ομπρέλες, ζώνες και πορτοφόλια, εξακολουθώ, τα οποία παράγονται. Σαν επιστέγασμα της δουλειάς μου θέλω να κάνω κάτι σημαντικό, κάτι που μου αρέσει» τόνισε στο Λοιπόν.

-Τι είναι αυτό;

«Γράφω ένα βιβλίο με παιδικές αναμνήσεις, όχι με δικές μου μόνο, το οποίο θα έχει εικονογράφηση κι έχει διαδικασία, θέλω να κάνω τα κοστούμια για τη «Μήδεια», θέλω να υπεισέλθω και σκηνογραφικά, γιατί δεν είναι τόσο μακριά. Θα ήθελα να συνεργαστώ με ένα σημαντικό ζωγράφο και σκηνοθέτη, θέλω την κλασική μορφή της «Μήδειας», με υφάσματα που θα είναι φτιαγμένα με ελληνικά νήματα, θέλω να κάνω «Μήδεια» στην Επίδαυρο, να παίξει και σε θέατρο του εξωτερικού. Στην παράσταση θέλω να παίξει τη «Μήδεια» η ανιψιά μου, Ελισάβετ Μουτάφη, που είναι υπέροχος άνθρωπος, σημαντική ηθοποιός, έχει επίπεδο, καλλιέργεια και θεατρική παιδεία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved