Μάκης Τσέλιος: Ο γάμος της Μουτάφη και το νυφικό
Designers

Μάκης Τσέλιος: Ο γάμος της Μουτάφη και το νυφικό

Η Ελισάβετ Μουτάφη παντρεύεται το καλοκαίρι τον αγαπημένο της, Μάνο Νιφλή και ο Μάκης Τσέλιος θα τη φτιάξει το νυφικό για το γάμο της.

«Ναι, βέβαια θα κάνω το νυφικό της, το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος. Τα παιδιά δεν έχουν κανονίσει ακόμα ημερομηνία. Το νυφικό θα το κάνουμε με τη μητέρα της. Η αδελφή μου, Φιλομήλα, είναι το «δεξί χέρι» μου πάρα πολλά χρόνια στη δουλειά, το μεγαλύτερο κομμάτι το κάνει αυτή. Εγώ δίνω ιδέες και σχέδια κι εκείνη είναι ένα καταπληκτικό εκτελεστικό όργανο, με εμπνεύσεις, καθώς κάνει και αλλαγές. Οπότε, θα σχεδιάσουμε και θα φτιάξουμε το νυφικό της Ελισάβετ μαζί με τη μητέρα της, όπως θα κάνουμε και το γαμπριάτικο κοστούμι του Μάνου, θα ετοιμάσουμε επίσης και στον κουμπάρο, όπως και στις κουμπάρες» τόνισε στο Λοιπόν.

- Ποιοι είναι οι κουμπάροι του ζευγαριού;

«Δεν τους ξέρω, είναι αρκετοί φίλοι των παιδιών που τους αγαπάνε.»
- Πού θα γίνει ο γάμος;

«Ο γάμος θα γίνει στο νησί, στη Σαντορίνη. Η Ελισάβετ έχει σπίτι στη Σαντορίνη. Όλα τα καλοκαίρια είναι εκεί. Η Ελισάβετ πηγαίνει με τις,, φίλες της, με συναδέλφους από το θέατρο... η «Βέρα στο δεξί» έχει μεταφερθεί εκεί, όλα τα παιδιά εκεί έχουν πάει.»

-Έχεις όσο χρόνο χρειάζεσαι για να ετοιμάσεις το νυφικό;

«Έχω χρόνο, σιγά, εμείς, αν θέλουμε, το φτιάχνουμε σ' ένα βράδυ. Έχω φτιάξει νυφικό από το απόγευμα μέχρι την άλλη μέρα το μεσημέρι. Κάποια πολύ γνωστή και πλούσια φίλη μας που έκανε το γάμο της, επειδή ήταν ανάγκη να γίνει σύντομα, γιατί υπήρχαν λόγοι υγείας του μπαμπάς της, και ήθελε να χαρεί κι εκείνος την κόρη του νύφη, το κάναμε σ' ένα βράδυ. Έτσι, ετοιμάστηκε το νυφικό, να σκεφτείς ότι δεν κάναμε πρόβες.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved