Μάκης Τσέλιος: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό που σχεδιάζει για την Μουτάφη

Μάκης Τσέλιος: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό που σχεδιάζει για την Μουτάφη

Ο Μάκης Τσέλιος έχει αναλάβει να σχεδιάσει το νυφικό της Ελισάβετ Μουτάφη για τον γάμο της με τον Μάνο Νιφλή. Το ερέθισμα για το σχεδιασμό του νυφικού, η έμπνευση, πώς του έρχεται;

«Δεν θυμάμαι τίποτα από τα παλιά, τα σβήνω. Οι φόρμες είναι στάνταρ. Από εκεί και πέρα είναι τι άκουσμα έχω εκείνη τη στιγμή, τι σκέψη έχω, ποιες είναι οι διεθνείς τάσεις, γιατί μας επηρεάζουν απόλυτα, αλλά όχι ότι αντιγράφουμε... Γιατί δεν έχουμε το περιθώριο, δεν γνωρίζουμε νωρίτερα τα σχέδια της κολεξιόν» τόνισε στο Λοιπόν.

-Πώς έχεις φανταστεί το νυφικό της Ελισάβετ και το κοστούμι του γαμπρού;

«Το γαμπριάτικο είναι μια εύκολη υπόθεση, οι άντρες δεν έχουν πολλές δυσκολίες. Επειδή ο γάμος θα γίνει σε νησί, δεν θα είναι βαριά πράγματα. Το μπλε θα είναι το χρώμα που θα έχει το κοστούμι του γαμπρού, ενώ το νυφικό της Ελισάβετ θα είναι «σπασμένο» λευκό, δηλαδή το ιβουάρ, το χρώμα του πάγου.»

-Θα επιμεληθείς και τις μπομπονιέρες στο γάμο;

«Όλα θα τα κάνω, δεν είναι τόσο δύσκολο, οι οποίες θα είναι επηρεασμένες από το νησί. θα είναι απλά.»

-Ποια είναι η ευχή που κάνεις για τους μελλόνυμφους;

«Θέλω ό,τι υπάρχει καλύτερο για εκείνους, να έχουν υγεία, να αποκτήσουν παιδιά, να ησυχάσει και η αδελφή μου. Ο Μάνος έχει ήδη δύο παιδιά, θέλω να είναι ευτυχισμένοι και να κάνουν μια πολύ ωραία οικογένεια. Εμείς τους αγαπάμε, θα είμαστε πάντα κοντά τους. θέλω να είναι κοντά μου κι εκείνοι, τώρα πια αυτό θέλω από όλους.»

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY