Μάκης Τσέλιος: «Δεν έκανα καμία υπερβολή στη ζωή μου»
Designers

Μάκης Τσέλιος: «Δεν έκανα καμία υπερβολή στη ζωή μου»

Μυκονιάτης με τη βούλα ο Μάκης Τσέλιος.

Για την μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από το Κυκλαδίτικο νησί, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μάκης Τσέλιος εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο έκλεισε το μαγαζί του στο νησί.

«Φέτος συμπληρώνω 50 χρόνια που πηγαίνω στη Μύκονο. Στα χρόνια αυτά έχω λείψει, συνολικά, μόνο λίγες ημέρες, όταν «έφυγε» ο Βασίλης (ΒιΙΙγ Βο) και το επόμενο καλοκαίρι, όλα τα αλλά χρόνια ήμουν εκεί για πολύ καιρό. Τα τελευταία χρόνια πηγαίνω περισσότερους από τους τρεις μήνες του καλοκαιριού. Παλιά ήμουν με διαστήματα. Είχαμε και το μαγαζί, έπρεπε να πηγαίνω και να γυρίζω. Τώρα έχω περισσότερο χρόνο κι έτσι τα τελευταία 10 χρόνια μένω πιο πολύ στο νησί. Ζω τη ζωή του νησιώτη, δεν ζω το κλάμπινγκ. Αν έχει κάτι πολύ καλό, πηγαίνω. Η πολυτέλεια είναι ευχάριστο πράγμα, αλλά να μπορείς να το κάνεις με έλεγχο. Δεν έκανα καμία υπερβολή στη ζωή μου, ούτε ακριβά αυτοκίνητα, κότερα, αν και είχα τη δυνατότητα να το κάνω κάποια στιγμή. Έχω κλείσει από το 1985 το μαγαζί στη Μύκονο και δεν ξανάκανα ποτέ μαγαζί στο νησί», λέει στο Λοιπόν και εξηγεί το γιατί:

«Γιατί πίστεψα ότι εκεί πρέπει να κάνω διακοπές και όχι να δουλεύω. Είναι ψυχοφθόρο να δουλεύει στο νησί αυτό. Βεβαίως, νοσταλγώ το νησί όπως ήταν τότε, γραφικό. Όμως, η Μύκονος δεν έχει πάθει .τίποτα μέσα, δεν το επιτρέπει το ίδιο το νησί κάτι τέτοιο, οπότε έχει παραμείνει η γραφικότητα του. Περιφερειακά έχουν κάνει βιλάρες, απέραντα σπίτια, τα ενοικιάζουν πανάκριβα, υπέρογκα νούμερα, 200 χιλιάρικα το μήνα, γιατί βρίσκουν και το κάνουν, και αρέσει... Αρκεί τα λεφτά που παίρνουν να είναι νόμιμα... εκεί είναι το... παλούκι. Το νησί ανδρώθηκε μόνο του, δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα το κράτος, υπάρχει ιδιωτική πρωτοβουλία», καταλήγει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved