Kate Spade: To γράμμα που άφησε στην κόρη της και η ανοιχτή επιστολή του άντρα της
Designers

Kate Spade: To γράμμα που άφησε στην κόρη της και η ανοιχτή επιστολή του άντρα της

Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Η 55χρονη Kate Spade, όπως ανέφερε το TMZ έδωσε τέλος στη ζωή της.

Βρέθηκε απαγχονισμένη αφήνοντας μόνο ένα γράμμα στην 13χρονη κόρη της, Frances.Το φως της δημοσιότητας είδε τόσο το γράμμα που έγραψε λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή της αλλά και η ανοιχτή επιστολή του συζύγου της.

«Πάντα σε αγαπούσα. Δεν φταις εσύ γι αυτό. Ρώτα τον πατέρα σου», έγραψε στην 13χρονη κόρη της ενώ αργά χθες βράδυ δημοσιοποιήθηκε και η επιστολή του άντρα της.

«Η Kate ήταν η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο. Ήταν ο πιο καλός άνθρωπος που ξέρω, η καλύτερή μου φίλη για 35 χρόνια. Η κόρη μου και εγώ είμαστε συντετριμμένοι από το χαμό της και δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς θα είναι η ζωή μας χωρίς εκείνη από εδώ και πέρα. Μας λείπει ήδη.
H Kate υπέφερε από κατάθλιψη και άγχος εδώ και πολλά χρόνια. Είχε ζητήσει βοήθεια και έβλεπε τακτικά γιατρούς για να δαμάσει την ασθένεια αυτή, που είναι υπεύθυνη για την απώλεια τόσο πολλών ανθρώπων. Μιλήσαμε το προηγούμενο βράδυ και ακουγόταν χαρούμενη. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Ήταν σοκ για εμάς. Δεν ήταν ο εαυτός της εκείνη τη στιγμή, ήταν οι προσωπικοί της δαίμονες.
Τους τελευταίους 10 μήνες, ζούσαμε χωριστά, αλλά μόλις μερικά τετράγωνα μακριά ο ένας από τον άλλο. Η Bea ζούσε και με τους δυο μας, μιλούσαμε και βλεπόμασταν κάθε μέρα. Τρώγαμε μαζί και κάναμε πολλά ταξίδια μαζί, σαν οικογένεια. Η κόρη μας ήταν η απόλυτη προτεραιότητα. Δεν είχαμε πάρει διαζύγιο, δεν το είχαμε συζητήσει καν. Ήμασταν φίλοι και προσπαθούσαμε να λύσουμε τα προβλήματά μας από κοινού- ήμασταν μαζί για 35 χρόνια και απλώς κάναμε ένα διάλειμμα.
Αυτή είναι η αλήθεια. Οτιδήποτε άλλο διαβάσετε εκτός από αυτό θα είναι ψέμα. H Kate είχε ιατρική βοήθεια για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη εδώ και 5 χρόνια, έκανε τακτικές συνεδρίες και έπαιρνε φάρμακα. Δεν έκανε χρήση ουσιών και δεν ήταν αλκοολική, δεν είχε προβλήματα με τη δουλειά της. Μεγαλώναμε μαζί την κόρη μας. Δεν έχω ακόμη δει αν άφησε κάποιο σημείωμα για μένα και βρίσκω απαράδεκτο το ότι το γράμμα που άφησε στην κόρη μου αναπαράχθηκε με τέτοιο τρόπο από τα μέσα.
Το κύριο μέλημά μου αυτή τη στιγμή είναι η κόρη μου και η ιδιωτικότητά της καθώς διαχειρίζεται την απώλεια της μητέρας της. Η Kate την αγαπούσε τόσο πολύ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved