Despina Kotsis: Η Ελληνοαμερικανίδα σχεδιάστρια που κερδίζει διάσημους φαν
Designers

Despina Kotsis: Η Ελληνοαμερικανίδα σχεδιάστρια που κερδίζει διάσημους φαν

Είναι μόλις 18 ετών και το brand της το φορούν από τη Nia Vardalos μέχρι τη Μαίρη Συνατσάκη.

Η νεαρή σχεδιάστρια του Minx NYC μιλάει για την διάσημη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό και σεναριογράφο, για την Ελλάδα και το όνειρο της…

Ποια είναι τα αγαπημένα σου fashion icons;
«Η Lady Gaga, η Victoria Beckham και η Marilyn Monroe».

Πόσο σημαντικά είναι social media για το brand σου;
«Εξαιρετικά σημαντικά. Είναι ένας σπουδαίος τρόπος που με βοηθά να διαδώσω τα νέα για τη συλλογή μου. Έχω γνωρίσει τόσο πολλούς ανθρώπους από διάφορα μέρη του κόσμου που με υποστηρίζουν σε αυτό το όνειρο και είναι τρελό γιατί μέχρι σήμερα δεν έχω επισκεφτεί ποτέ κανένα άλλο μέρος εκτός από αυτό που ζω. Αισθάνομαι σαν να ταξιδεύω στον κόσμο χωρίς να κινώ ούτε ένα μυ. Τα social media παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στη γενιά μας. Σχεδόν όλοι βρίσκονται σε κάποια πλατφόρμα κοινωνικών δικτύων».

Η Nia Vardalos είναι φαν του brand σου και σε ακολουθεί στο instagram! Πώς νιώθεις για αυτό;
«Είμαι απίστευτα ευλογημένη που είναι φαν και με ακολουθεί. Είναι τιμή μου που αγαπάει τα ρούχα μου. Είναι υπέροχη γυναίκα, τη θαυμάζω και την αγαπώ. Η ταινία της Μy Big Fat Greek Wedding είναι μια κλασική ταινία που έχω δει δεκάδες φορές και δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Nia Vardalos, η οποία υποδύεται τον αγαπημένο μου χαρακτήρα, με υποστηρίζει! Θα ήθελα πολύ να δω και άλλους διάσημους να υποστηρίζουν τη συλλογή μου. Στην Ελλάδα έχουν φορέσει ρούχα μου η Μαίρη Συνατσάκη και η αδελφή της, Αλίκη. Τα συναισθήματα που νιώθω είναι απερίγραπτα».

Έχεις έρθει ποτέ στην Ελλάδα;
«Δυστυχώς όχι. Σχεδιάζω να επισκεφτώ την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2019 και είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη. Είναι μια πανέμορφη χώρα. Θέλω να πάω στη Σαντορίνη, τη-Μύκονο και την Αθήνα».

Έχεις συγγενείς στην Ελλάδα;
«Έχω θείους, θείες και ξαδέρφια που δεν έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά. Ανυπομονώ να τους συναντήσω. Και για μένα είναι όνειρο να φέρω το Minx NYC στην πατρίδα μου και να δω πολλούς Έλληνες να επιλέγουν ρούχα μου», εξηγεί στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved