Δημήτρης Στρέπκος: «Η δική μου αισθητική είναι προχωρημένη και δεν αντιγράφω κανέναν»
Designers

Δημήτρης Στρέπκος: «Η δική μου αισθητική είναι προχωρημένη και δεν αντιγράφω κανέναν»

Εντυπωσιάζει στην Ελλάδα, εντυπωσιάζει και στο εξωτερικό.

ΟΔημήτρης Στρέπκος των έκλεισε το Fashion show της Ρουμανίας με τις φαντασμαγορικές δημιουργίες του, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε πάρει μέρος στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Ο Έλληνας σχεδιαστής συμμετείχε για πέμπτη φορά στη συγκεκριμένη Εβδομάδα Μόδας κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

«Με έχει αγαπήσει το κοινό στο Βουκουρέστι και το αγαπώ , και εγώ», εξηγεί στο «Secret» «Τα ρούχα μου τα λατρεύουν και αυτό με κάνει περήφανο. Έχω κάνει δέκα παρουσιάσεις στο εξωτερικό και παντού δείχνουν να αγαπούν το στυλ που παρουσιάζω. Να επισημάνω και μια λεπτομέρεια: σε όλα μου τα shows είναι χορηγοί εκείνοι. Με καλούν δηλαδή και πηγαίνω, δεν πληρώνω εγώ», τονίζει ο Δ. Στρέπκος.

Την Ελλάδα την αγαπούν και ο ίδιος είναι ικανοποιημένος που καταλαβαίνουν τη δουλειά του. «Το κοινό του εξωτερικού δείχνει να αγαπά το στυλ μου, κάτι που έχω πολλή ανάγκη, γιατί είναι δύσκολο να το εντυπωσιάσεις. Ειδικά το πολύ απαιτητικό κοινό του Λονδίνου. Η δική μου αισθητική είναι προχωρημένη, με ροκ στοιχεία, και δεν αντιγράφω κανέναν. Δεν ακολουθώ κανέναν και βρίσκω κάτι ιδιαίτερο να τους δείξω, που το πιστεύουν», τονίζει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved