Η Jessie J. με δημιουργία Celia Kritharioti Couture στο εξώφυλλο του χριστουγεννιάτικου άλμπουμ της
Designers

Η Jessie J. με δημιουργία Celia Kritharioti Couture στο εξώφυλλο του χριστουγεννιάτικου άλμπουμ της

Η Jessie J. κυκλοφόρησε το πρώτο της χριστουγεννιάτικο άλμπουμ και για το εξώφυλλο του CD της επέλεξε να φορέσει δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

Η καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια υπέγραψε ακόμη μία εμφάνιση διεθνούς σταρ, της τραγουδίστριας Jessie J., η οποία κυκλοφόρησε το πρώτο της χριστουγεννιάτικο άλμπουμ «Τhis Christmas Day».

Συγκεκριμένα, η πανέμορφη τραγουδίστρια φόρεσε ένα λαμπερό πορτοκαλί jumpsuit Celia Kritharioti Couture, κεντημένο με παγιέτα.

Δεν είναι μόνο η Jessie J. όμως που επιλέγει να συνδυάσει δημιουργία του παγκοσμίως γνωστού οίκου με την αγαπημένη γιορτή, καθώς πριν από ένα χρόνο το ίδιο έκανε και η Gwen Stefani.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια στην promo περίοδο του δικού της χριστουγεννιάτικου άλμπουμ, επέλεξε λαμπερές δημιουργίες δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Μια εκ των εμφανίσεών της ήταν στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC, με μια glittery μίνι δημιουργία και oversized μανίκια με φτερά στρουθοκαμήλου, και η δεύτερη εμφάνιση με ήταν στην παρουσίαση του δίσκου της “You make it feel like Christmas”, στο Los Angeles, με ένα metallic μίνι φόρεμα με βολάν και μεταλλική ζώνη με χειροποίητο κόσμημα με ημιπολύτιμους λίθους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved