Βασίλης Ζούλιας: «Δεν σκέφτομαι ότι είμαστε επαρχία»
Designers

Βασίλης Ζούλιας: «Δεν σκέφτομαι ότι είμαστε επαρχία»

Η μόδα γυρίζει στο παρελθόν και αυτό το επιβεβαιώνει και ο Βασίλης Ζούλιας. 

Είναι ενθουσιασμένος που τα ελληνικά προϊόντα είναι στην πρώτη επιλογή του κόσμου.

«Ωστόσο πλέον η δεκαετία του '50 έχει τελειώσει, όπως άλλωστε και η δεκαετία του '80. Τώρα πάμε προς τα 90$ και από εκεί ήταν εμπνευσμένη και η προ ημερών επίδειξη μου. Παρ' όλα αυτά, μετά από αυτό που έκανε η Πατρίτσια Φιλντ με το "Sex and the city", νομίζω πως είμαστε στη φάση του "όλα ταιριάζουν". Μπορείς να φορέσεις τεράστιες βάτες των 80s, eyeliner το πρωί και να βγεις έξω και να είναι όλα μια χαρά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν λειτουργούν τα κλισέ που υπήρχαν κάποτε. Μου αρέσει αυτό. Προτιμώ κάτι ενδιαφέρον παρά κάτι άχρωμο και άοσμο. Και το εξεζητημένα κακόγουστο το βρίσκω πολύ καλύτερο από το απλώς αδιάφορο» δήλωσε στο ΒΗΜΑgazino.

Δεν κρύβει ότι κάνει διαρκώς σχέδια γιο. το μέλλον. Ξέρει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις «ο Θεός γελάει», όπως λέει, αλλά ο ίδιος συνηθίζει να καταγράφει τους στόχους του και να προσπαθεί για αυτούς. «Το επόμενο βήμα είναι μια μπουτίκ "Ζούλιας" σε κάθε πρωτεύουσα του κόσμου, ενώ ονειρεύομαι να φτάσω και στα Όσκαρ. Εφέτος είχαμε πολλά red carpets. Πήγαμε στις Χρυσές Σφαίρες, στο Met Gala, οπότε ομολογώ πως θα ήθελα να γίνει κάτι και με τα Οσκαρ, γιατί όχι;».

Θεωρεί πως κάτι τέτοιες διακρίσεις είναι, βεβαίως, προσωπικές αλλά και εθνικές. Τιμή για την Ελλάδα. «Πιστεύω πως όλα γίνονται και θα γίνουν. Αυτή την εποχή υπάρχει εντυπωσιακή στροφή του ελληνικού κοινού στα εγχώρια προϊόντα και ταυτόχρονα τεράστια φιλικότητα του υπόλοιπου κόσμου στα ελληνικά brands. Προσωπικά, δεν σκέφτομαι με όρους "το εξωτερικό κι εμείς", προτιμώ να αισθάνομαι μέρος του πλανήτη. Δεν σκέφτομαι ότι είμαστε επαρχία. Το κέντρο του πολιτισμού είναι εδώ. Οι Έλληνες έδωσαν στον κόσμο το δώρο της σκέψης και κατ' επέκταση τη δυνατότητα να κάνουν μόδα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved