Στέλιος Κουδουνάρης: «Δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι τον πρώτο καιρό του My style rocks»

Στέλιος Κουδουνάρης: «Δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι τον πρώτο καιρό του My style rocks»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης εξομολογήθηκε ότι η μεγάλη δημοσιότητα που δέχτηκε από το «My style rocks» τις πρώτες ημέρες τον έκαναν να μη θέλει να βγει από το σπίτι του.

«Μπλόκαρα κάπως με το θέμα της δημοσιότητας. Ευτυχώς το ξεπέρασα γρήγορα, γιατί είχα πιεστεί πολύ. Ο κόσμος πριν ήξερε το όνομά μου, όχι όμως την εικόνα μου. Δεν είχα σκοπό να γίνω γνωστός ως “Στέλιος”, αλλά ως “Κουδουνάρης”. Είπα το “ναι” και ανησυχούσα πώς θα διαχειριστώ το χρόνο μου. Με απασχολούσε το ενδεχόμενο να αναιρεθεί η γνώμη για τη δουλειά μου από την τηλεοπτική μου παρουσία. Δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα δεθεί με έναν άνθρωπο που είναι απλά σε μια επιτροπή και λέει τη γνώμη του. Τις πρώτες ημέρες ήταν ομαλό. Μετά όμως άρχισα ξαφνικά να αισθάνομαι ότι περπατούσα και με κοιτούσαν! Άλλαξα τη διαδρομή από το σπίτι στη δουλειά. Πήγαινα στο σουπερμάρκετ να πάρω ένα γάλα και έκανα μισή ώρα γιατί έβγαζα φωτογραφίες».

Και πρόσθεσε μιλώντας στο περιοδικό people: «Δεν ήθελα να βγαίνω, να πηγαίνω για ποτό ή φαγητό. Μια φορά ήμουν σε ένα εστιατόριο και μια κυρία από το απέναντι τραπέζι με φωτογράφιζε την ώρα που μασούσα. Δεν ήταν πολύ ευχάριστο όλο αυτό! Συνειδητοποίησα όμως ότι από τη στιγμή που είσαι τέσσερις ώρες τη μέρα στα σπίτια τους, οι άνθρωποι νιώθουν ότι σε ξέρουν. Ακούω τι θέλει το κοινό να παίρνει από τους κριτές, τι να παίρνει από το γενικό πλαίσιο της εκπομπής. Από τη στιγμή που είμαι εκεί, επιθυμώ να δίνω το 100% μου».