«Μια κυρία με τσίμπησε επειδή δεν ήθελε να πω στην κόρη της ότι της πηγαίνουν τα νυφικά με ντεκολτέ»
Designers

«Μια κυρία με τσίμπησε επειδή δεν ήθελε να πω στην κόρη της ότι της πηγαίνουν τα νυφικά με ντεκολτέ»

Μια σχεδιάστρια μόδας σίγουρα έχει να μας πει πολλές ιστορίες.

Γιατί στα ατελιέ συμβαίνουν πολλά πράγματα που τις περισσότερες φορές δεν βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Σήλια Δραγούνη αποφάσισε να μοιραστεί ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη πριν μερικά χρόνια στο ατελιέ της.

«Η Ελληνίδα, επειδή έχει πολλή ανασφάλεια -παρατήρησα μάλιστα ότι οι πιο όμορφες γυναίκες είναι και οι πιο ανασφαλείς,-δίνει μεγάλη σημασία στο τι θα πουν οι άλλοι. Έρχονται για το νυφικό τους και παίρνουν μαζί τη φίλη τους, τη μαμά τους, την πεθερά τους και στο τέλος μπερδεύονται και καταλήγουν σε κάτι που δεν θέλουν. Ένας λόγος που έβαλα μια σειρά νυφικών μου online είναι γιατί υπήρχε ζήτηση από Αμερική και Αυστραλία. Ποια Ελληνίδα θα αγόραζε νυφικό online; Καμία» εξήγησε στο Gala.

Περιγράφει σκηνικά όπου έρχονται πεθερές μαζί με τη μοδίστρα τους προκειμένου να δουν το σχέδιο του νυφικού και να το αντιγράψουν ή για να κάνουν οικονομία της προτείνουν να τους δώσει τα υφάσματα και να ράψει το νυφικό η δική τους μοδίστρα!

«Έχω να το λέω. Μία κυρία με τσίμπησε! Δεν ήθελε να πω στη κόρη της ότι της πάνε τα νυφικά με ντεκολτέ "Θα πω στην κόρη σας την αλήθεια", της απαντώ και όταν η κοπέλα έβαλε νυφικό που της πήγαινε εξαιρετικά και της το είπα, η μαμά μου έδωσε μια τσιμπιά που πέθανα από πόνο». Ποια ήταν η αντίδραση της; «Σας παρακαλώ, κυρία μου, μη με τσιμπάτε, της είπα η έρμη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved