Σήλια Κριθαριώτη: «Μεγάλη χαρά να βλέπω τη Lopez με φόρεμά μου» (photos)
Designers

Σήλια Κριθαριώτη: «Μεγάλη χαρά να βλέπω τη Lopez με φόρεμά μου» (photos)

Σήλια Κριθαριώτη και οι δημιουργίες της κάνουν αίσθηση σε παγκόσμιο επίπεδο κι εκείνη μίλησε γι' αυτό!

H αναγωνώριση για τη σχεδιάστρια δεν περιορίζεται μόνο εντός των τειχών, αφού οι δημιουργίες της έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων stars παγκοσμίου βεληνεκούς και οι κριτικές είναι διθυραμβικές.

Η Jennifer Lopez ποζάρει με ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα, γεμάτο κρύσταλλα Swarovski, που φέρει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη, για τη διαφημιστική εκστρατεία του νέου της αρώματος, «Prοmise».

«Νιώθω μεγάλη ευχαρίστηση, ικανοποί­ηση και τιμή να βλέπω σε όλες τις αφί­σες του κόσμου την Τζένιφερ Λόπεζ. Είναι μεγά­λη χαρά να τη βλέπω να ποζάρει για το νέο άρωμα και να φοράει το δικό μου φό­ρεμα», είπε στη secret.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθο­ποιός και παραγωγός επέλεξε μια μίνι δημιουργία σε τόνους χρυσούς και έδειχνε πιο όμορφη από ποτέ! Ο οίκος έχει ξανασυνεργαστεί με την πανέμορφη τρα­γουδίστρια, ενώ η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε εμπνευστεί από το catwalk show του Παρισιού για την παγκόσμια περιοδεία της!

Η super star της διεθνούς μουσικής σκηνής έχει φορέσει και στο παρελθόν- στη διάρκεια συναυλιών της και βραδινών της εξόδων) ρούχα της ταλαντούχας Ελληνίδας σχεδιάστριας. Τα υψηλής ραπτικής φορέματα γοητεύουν τις stars της μου­σικής σκηνής και πρόσφατα, η διάσημη τραγου­δίστρια Camila Cabello επέλεξε για την τελευταία της εμφάνιση στο I Heart Radio Festival φό­ρεμα της Κριθαριώτη.

Δείτε τις stars με τα ρούχα της σχεδιάστριας...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved