Χάρης Τσιάρας: «Πάντα στηρίζαμε και τις γυναίκες με καμπύλες» (photos)
Designers

Χάρης Τσιάρας: «Πάντα στηρίζαμε και τις γυναίκες με καμπύλες» (photos)

Με πενήντα και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας στο ελληνικό και το διεθνές στερέωμα της μόδας, έχει την αίσθηση της δημιουργίας και προσαρμόζει την ποιότητα και το ιδιαίτερο ύφος του στις σημερινές προσταγές της μόδας.

Ο Οίκος Μόδας Nikos-Takis παρουσίασε στο Ζάππειο Μέγαρο τη συλλογή «The new era Άνοιξη - Καλοκαίρι 2020». Η επίδειξη σηματοδοτεί μια, νέα αρχή για την εταιρεία, αφού παρουσιάστηκε τόσο το καινούργιο λογότυπο του οίκου όσο και μια φρέσκια, ανανεωμένη και σύγχρονη εικόνα στις δημιουργίες υψηλής ραπτικής, στα νυφικά, αλλά και στα κοστούμια, γαμπριάτικα, business και casual chic.

Την επίδειξη άνοιξε η ηθοποιός Νικολέτα Καρρά, φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία υψηλής ραπτικής σε πριγκιπικό στυλ, δίνοντας με τον καλύτερο τρόπο το στίγμα της συλλογής. «Όταν πρωτόγνωρο το συναίσθημα για μένα, γιατί δεν είχα μαζί μου τους ανθρώπους που πορευτήκαμε εδώ και 30 χρόνια, όπως τον Νίκο, που "έφυγε", και τον Τάκη», εξομολογείται στο Secret ο Χάρης Τσιάρας, συνιδρυτής του οίκου, ενώ για το νέο λογότυπο εξηγεί: «Δεν σημαίνει κάτι, απλώς το σήμα έχει τώρα την ημερομηνία. Είναι, ωστόσο, μια νέα αρχή για εμάς».

Στις ανδρικές δημιουργίες κυριάρχησαν το μπλε χρώμα σε όλες τις αποχρώσεις, το πράσινο, το κίτρινο, το σομόν, το κοραλλί, αλλά και το all time classic μαύρο. Στις γυναικείες δημιουργίες υψηλής ραπτικής κυριάρχησαν η δαντέλα και οι διαφάνειες σε αποχρώσεις του καπουτσίνο, του εκρού, του μπλε και του κόκκινου. Οι προτάσεις του οίκου περιλαμβάνουν επίσης ρομαντικά νυφικά σε λευκό, εκρού και σομόν αποχρώσεις. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν σε επίδειξη μόδας του οίκου νυφικό και 3-piece σύνολα για Plus size, που πλέον αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της συλλογής Nikos-Takis. «Η Ελλάδα δεν έχει μόνο μοντέλα. Υπάρχουν γυναίκες με καμπύλες, που μόλις γέννησαν και προφανώς δεν έχουν σώμα μοντέλου. Πάντα στηρίζαμε αυτές τις γυναίκες και οι δημιουργίες μας απευθύνονται και σε εκείνες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved